5

Анонимен

преди 5 години

До2Златна виза да получават предприемачи--"златна виза" с крадени пари от едно място, изпирани като "инвестиция" на друго място.слушай ве , колкото по-рано ти стане ясно, че ТАЗИ СИСТЕМА Е УМРЯЛА, толкова по-добре и за теб и за нас1

4

Анонимен

преди 5 години

еййй, побъркАхте се за "ръст" ей ... тц, тц, тц... ако няма "ръст" кво ше стане, ще свърши света ли ? какъв е проблема ВСЕКИ да има константен доход, без задължителен "ръст" ?"двигател" на икономиката търсели те? не го намариха във увеличаващо се физическо "консумиране" и тръгнаха да го търсят в увеличаване на цените ... ама явно и там го няма ... и сега го търсят "двигателя" в "имоти".... щото НЯМА КОЙ да ги купува тия надиплени апартаметчета, няма и балъци , даващи обещания "да бъдат актив"

3

Анонимен

преди 5 години

Ще си направя фирма с още 9 човек, в която работим и си даваме по 1000 лева заплати, за консултантска дейност.Голям далавера ще врътнем, със хора, кото искат гражданство - правят инвестиция от 1 млн лева инвестиция и осигуряват нас, които сме беге граждани! Аз съм надъхани!

2

Анонимен

преди 5 години

Добре бе,икономиката вече само от строителство ли се движи?А не може ли Златна виза да получават предприемачи откриващи предприятия,с над еди колко си работни места,със задължително над еди каква си работна заплата за работниците?Това разбирам аз предприемач,инвеститор.И като застроиме цялата планета какво правим?

1

Иван Пешев

преди 5 години

Точно това трябва да избегнем, каква е тази инвестиция в имот срещу виза на чужденец. Това са лесни пари за строителния бранш ами после като наситим и това пространство и ревнат в тия ми ти гета че са гладни , ще се продадат ли Бентлитата видните строители и консултанти че да ги нахранят - кога ще се спре с тия глупости и ще почнем да работим както трябва без да надуваме балони и да гоним 200% печалба ?