11

Анонимен

преди 5 години

11, в такъв случай родителите просто пробват на посоки.И аз не знам аутизмът да се лекува.

10

Бате Гойко

преди 5 години

"Аз много искам държавен представител от Мин. на здравеопазването да обясни, налага ли се в този случай събиране на средства."Тъй като аутизмът не е болест и също така нито една терапия не е призната официално, като ефективна- МЗ няма как да дава пари за лечение. Хелирането например е доста опасна и високо рискова процедура по извеждане на тежките метали от организма. Стволовите клетки не знам как помагат. В такива случаи цялата отговорност лежи на родителите.

9

анонимен

преди 5 години

На 5 годишна възраст повечето деца не познават азбуката и не могат да броят до 40, но не се смята, че са ненормални, съвсем нормални деца са... написали сте го така, все едно детето е със забавено развитие, но явно не е, дори е по-развито от повечето си връстници.

8

Анонимен

преди 5 години

Аз много искам държавен представител от Мин. на здравеопазването да обясни, налага ли се в този случай събиране на средства. Ако да, то защо и колко. И колко други деца също в момента имат такава нужда.Смятам, че като граждани имаме право на истина.

7

a

преди 5 години

А какво стана - излекуваха ли го от гъбичките, за които се събираха пари предния път?

6

анонимен

преди 5 години

Аутизмът не е болест, а прихично състояние. Не се лекува с вливане на стволови клетки. Просто не се лекува.

5

Батман

преди 5 години

Аз имам следния въпрос - Защо само на Коки си пускат публикации тук, нали има и други деца които имат нужда от помощ. От там веднага следва на кой е дете?

4

Стоян Донев

преди 5 години

Успех и сили, Коки! С теб сме!

3

Анонимен

преди 5 години

Да отидат да събират дарения в Парламента!Там е пълно със състрадателни, духовно извисени, морални, граждански ангажирани, щедри хора, според които стандартът ни на живот се подобрява, доходите скачат всяка година, животът е прекрасен..., за тези хора в Парламента няма да е проблем за 1-2 дена да съберат нужната сума.

2

Анонимен

преди 5 години

Винаги това се питам при тези кампании. Особено когато говорим за деца. Нали лечението им следва да се поеме от държавата? Поне някой отговорен фактор, на който му се плаща, да обясни, защо се налагат тия кампании!

1

Анонимен

преди 5 години

Здравето и живота на детето се крепи на дарения.А къде е държавата?