21

Анонимен

преди 5 години

До Каквато политикататакава им е и религията на запада- джендърска! Нали затова ни приеха, да ни наложат пороците си като човешки ценности! И вече го постигат, българите се обезличават, западната идеология го поглъща!-------------------Да кажеш нещо за нашите попчета и монахинчета, а ??? Не е по-различно, но за разлика от тук, там все пак го огласяват!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

БГ гражданин

преди 5 години

И същите тези ти дават морални норми и указания как да живееш?!?!?Всички да един, включително папа-мапа, синоди-миноди и др.такива - забрана със закон и заплаха от смъртно наказание. Аре няма нужда от ***.

19

Анонимен

преди 5 години

Брей, те всички проблеми са през 50-те, 70-те, сега църквата им е една чиста и непокварена. КОлко 'доблестно' да 'признаеш' грях с минала давност...

18

Каквато политиката

преди 5 години

такава им е и религията на запада- джендърска! Нали затова ни приеха, да ни наложат пороците си като човешки ценности! И вече го постигат, българите се обезличават, западната идеология го поглъща!

17

Lan

преди 5 години

Папата да не се прави на ощипана мома и да изкорени проблема из дъно, а той не само в хората, а дълбоко в догмите на религията му! Безбрачието за свещениците е нечовешко и противоречи на Божиите-природните закони!

16

Анонимен

преди 5 години

Просто се удря върху католическата църква,това е целта на статията на дойче пър-деле. Защо не кажат за другите църкви,които са сектантски свърталища и държат хората в страх и ги изнудват?Единствено православната църква,която е истинската първа християнска църква,не са вършели никакви дивотии и ***-отщини,а са кротка църква.

15

АБС

преди 5 години

ТОВА СА ЦЕНОСТИ НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

14

Това не е религия!

преди 5 години

Над 10 хиляди деца са насилвани сексуално от католици!? Това не е религия а секта!

13

бай ганю

преди 5 години

а аз си мислех че само лошите мюсулмани правили такива неща

12

Божидар

преди 5 години

До ОсманОсмане, не знам как е при вас, турците, но при нас българите първият ни секс задължително е със селското магаре! Ако можеш да издържиш на магарешката паламаркка, значи си готов и за чичковците в селото! Това е хилядолетен български ритуал, който мислим да го поддържаме до края на света!

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко дето има в заглавието си "църква" да се закрие! Не се ли случи това, няма да се оправят нещата! Стига пиявици и ***, които се хранят на гърба на хората!

10

Реймънд Чандлър

преди 5 години

Който не е чел ,,Свещеният Вертеп'',той нищо не знае за Католишката църква.Даже има един израз от един от папите,касаещ се до майка му и сестра му. ,,От където е минала майката,от там ще мине и дъщерята''.Кръвосмешения на корем бате,даже единият от папите е бил жена,и понеже била в напреднала бременност,за лош късмет започнала да ражда по време на някакво шествие.Та народът като разбрал че е жена,я утрепал с камъни.А това за педофилята в средните векове,е било част от обучението,за смирение.

9

тцтц

преди 5 години

излиза че в църквата е пълно с *** и педофили а ни поучават и наричат нас грешници дето пием алкохол по дискотеки и ходим по "леки" жени

8

Православни такива

преди 5 години

Путин също думкаше малолетната гимнастичка Ирина Кабаева

7

Православни такива

преди 5 години

Волен Сидеров и Владо Кузов и те думкаха ромчета на сточна гара,поп Николай ДС Пловдивски и той думка малолетни момченца,Бойко Борисов отправя сссекс смси на малолетната тенисистка Сесил Каратанчева а като се разбра и назначи баща и за министър на спорта

6

Анонимен

преди 5 години

да бяха станали мюсулмани не биха чудо видели.

5

Щирлиц

преди 5 години

А снимки и видео няма ли?Скукаааааааааааааа.

4

Анонимен

преди 5 години

Католическата църква, са платили на османците да унищожат православните християни и православната църква. Военния поход на турците на балканския полуостров е бил финансиран от италианците, а е бил спрян с обединените усилия на Европа в момента, в който е стъпил на католически земи.

3

Бау

преди 5 години

И това са хора за, които се предполага, че знаят/вярват в наличието на ад и рай :D

2

НЕбългарин

преди 5 години

Тюх да ви се невиди!