5

Arsenal

преди 5 години

Юве ще ги смачка на реванша.Съдията позволи много твърда игра.Счупиха краката на Роналдо,а рефера дори и фал не даваше.

4

sport

преди 5 години

До АнонименНе е само един Роналдо, но те са в криза от около 3 месеца. Срещу Фрозиноне уж намериха себе си, въпреки ранга на отбора се усети, че има сплотеност, че има екипност. Вчера за пореден път демонстрираха липса на концентрация. Вижда се, че от BBC останаха само двама, които малко или много лежат на стари лаври. Да си го признаем, не са този бетон, който бяха преди години. Неадекватната халфова линия и липсата на пространства за Дибала и Роналдо допринесоха за този резултат.

3

Ром"с

преди 5 години

Хм,на мен ми се стори,че Ювентос бяха малко уплашени -що ли, и заиграха след като резултата стана 2:0.Уплашени ли бяха от твърдата и понякога груба игра на Атлетико или "толкова си можат" ,ще разберем в Торино.Като цяло Атлетико стоеше много добре на терена с тяхната твърда игра и на моменти *** игра,но бяха по-добрите.Не ми хареса поведението на Симоне при първият гол-разбирам напрежение,но неговото поведение е за наказание и от УЕФА трябва да последва наказание,ако са честни.

2

Анонимен

преди 5 години

Слаб Юве само с един Роналдо ,ама ако не вкара ето какво става. Не изключвам обрат на реванша,но с Атлетико е почти невъзможно .Все пак нищо не се знае .

1

Сп???нс

преди 5 години

Само така, преди 2 месеца сложих 5 евра , че ще вземат шампионската. Хайде пиленца, че на батко му се пие една бира за ваша сметка