14

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологЗемята не е планетар а лаборатория имплантирана в Слънчевата система в древността извънземните от планетат Атлантида са донесли някакви неща тука фосили и подобнил Както днес Китай носят растения Луната Впоследствие на планетата Атлантида избухва ядрена война и оставаме сами в Слънчевата система.

13

Футуролог-Гербер-Ге.

преди 5 години

Аз съм платен *** на партия ГРОБ, с вожд Боко Тиквата, бодигард на Тато, Симеон и соло ташък на ген. Любен Гоцев. Плащат ми по 1 стотинка на всеки 3 коментара, но съм доволен , защото не ставам за нищо освен да разпространявам лъжи и пропаганда срещу евтино заплащане!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Ти да не си далтонист бе или си само 80 % -нтен.

11

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог 11Нищо не знаеш. Просто дращиш. Марс бил червен...ха ха ха ... Марс е червеникова-кафяв, а "червен" е наречен от поетите.

10

Стар Трек

преди 5 години

На Оскарите да викат и актьорите от НАСА !

9

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологМарс не е Червен, а и Земята не е Синя. Въздуха е син заради азота в него, а водата го отразява. Водата иначе си е безцветна. Освен това повечето неща са Зелени кога е лятно време, а планините сиво-черни или кафеви щото е камъняк. Имаме и много големи Жълти пустини. Имаме си и Бели полярни шапки.

8

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологМинусите са защото се опитваш да се правиш на ужим много умен манипулатор и си играеш с червено и синьо и се правиш на ударен.

7

Анонимен

преди 5 години

В по-малко от 10 коментара са преминали неверващ в НАСА, антируски бълвоч, представител на езотериката и един, който се е изказал по темата и е написал собствено мнение. Очакваме плоскоземния за да е пълна картината.

6

Анонимен

преди 5 години

Само за обикновените граждани учените доказватдействието и бездействието на дадени неща в миналото са ги наричали сатанински ритуали. Един от анунаките на име Луцифер открадва кристала за да придобие пълна власт над планетата и през целия си живот той се бори срещу последователите на Боговете затова там където има древни реликви и храмове на старите богове праща терористи за да ги разрушат като в Сирия.

5

Анонимен

преди 5 години

Вечните врагове, на Земята и нейните обитатели анунаките и нефелимите завладяли важен кристал, контролиращ планетата, промениха измерението и времето на Земята. Вибрациите на планетата се променили и светът станал груб и материален. Боговете повече не можели да живеят на тази планета и се пренеси в Шамбала - паралелен свят.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските ракети, щяха да видят космоса през крив телескоп.

3

Х-бозон

преди 5 години

Путин е виновен, че когато седиш една година почти неподвижен в една ракета при постоянна температура без да си изложен на външни фактори имунната ти система се променя. А за да е правилен експеримента не трябва ли вторият близнак да е заключен в една ракета на земята при постоянна температура без да е изложен на външни фактори.

2

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРуски свни, като не можете да направите нищо,поне не оплювайте чуждите постижения!

1

Анонимен

преди 5 години

НАСА ползва хора за опитни зайчета и ги държи в космоса за по 1 година затворени без да знае дали няма да пукнат там. НАСА се управлява от някой д-р Менгеле.