25

рамтарарам

преди 5 години

До ТрудовакъБаща му е от Първо главно на ДС плюс еврейско потекло,кво искаш повече!?

24

,.,.,

преди 5 години

Тази война между първите братовчеди евреи и араби е още от библейски времена.

23

ШибиРиби

преди 5 години

... той повтори че - лидерите трябва да повярват че мирът е възможен... вервайте му ама с такива въздухари като Никиту бая верване ще е необходимо за да нема война.

22

Трудовакъ

преди 5 години

Този човек така и не обясни какво точно, къде и от кога до кога е работил баща му, как е възпитаван в детските и младежките си години. Не стана ясно каква е семейната му среда и бил ли е под влияние на агресивни идеологии, на активни комунисти и други рискови фактори. Тези обстоятелства не са от значение за баба Пена и бай Спиро, но човек, който упражнява властнически правомощия от наше име не трябва да има бели петна в биографията. Това го пиша защото няма как от кирпич да построиш небостъргач.

21

Анонимен

преди 5 години

Нали видяхме Ал-Багдади на кого е продукт-на Мосад.

20

аз

преди 5 години

Нещо сте в грешка, война в Израел няма и няма да има, в Газа може. Проблемът е, че израелците 70 години ги търпят и не знам защо, а могат да решат проблема за един ден и сега тия дето лаят нямаше и да знаят че са съществували такива *** някога някъде на картата.

19

ognyanz

преди 5 години

Тоя тарикат още ли е на топло в ООН? Без да е служил войник беше министър на отбраната в първото правителство на Бойко и най-голямото му постижение (за което получи поздравления от Бойко) беше, че откри два мерцедеса с пепелно розов цвят. А сетне, като министър на външните работи събираше у нас форум на "умерената" опозиция в Сирия (която после се оказа, че е ИД).

18

Скептик

преди 5 години

Този правеше конференции на ИД. Мястото му е в Затвора или в Гуантанамо.

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя сега ли се събуди. Много спиш бе. Да не би сега да разбра че палестинците са завряни в миша дупка. Та те са така от 50-та година. Знаеш ли кога е било 50-та година и къде си бил по това време. Ами бил си на баща ти в дисагите

16

Анонимен

преди 5 години

До НИКОЛАЙЧО и туй време може да дойде

15

Тъпанар

преди 5 години

Нищо ново под слънцето. Всъщност това е единствения народ, който е гонен от всякъде и винаги откакто има човечество. Случаенос? Единствения народ, който хилядолетия няма собствена държава, ако изключим фактите на "достоверния" източник Библия и показната "витрина", която си направиха '48-*** с парите от Холокоста. Впрочем и сега в тази "витрина" живеят по-малко от 1/3 от популацията им... Има още само един вид организми с подобни характеристики - па.ра.зи.ти.те!

14

Велес

преди 5 години

Това, миризливото.... Дето събра джихадистите в София на семинар откъде изпълзя? Миришееее...........

13

Историк

преди 5 години

ООН отдава се превърнал в един Коминтерн със затихващи функции.Пример за това е и така наречения "палестински въпрос" и така наречената "Палестински държава" - една неосъществима мечта, Утопия, Фата Моргана, чрез която ООН вече десетилетия оправдава съществуването си.Палестинска държава означава Израел да покани моолите от Иран в задния си двор.Все едно Русия да се съгласи на независима държава Волжка България и ние да имаме коридор през изконните български земи Бесарабия и Крим до нея !

12

Гашо

преди 5 години

Браво на Коко, хубава работа са му намерили, развява гз по света и зема над 20 хиляди долара заплата. Ашколсун.

11

НИКОЛАЙЧО

преди 5 години

ако се беше родил малко по-рано щеше да е виден комсомослки деятел благодарение на комунистическото потекло. Което е срам за целия им род. Верно родителите не носят вина за всички пакости на децата си. Но все пак ... Този политически хамелион е отвратителен пример как ХаджиПенчовци има по всяко време. Собствения келепир преди всичко. В други времена щеше да си заслужи куршума

10

ГЕЙ МИНИСТЪРА

преди 5 години

след като управи СИРИЯ като събираше в СОФИЯ брадати демократи, платени и въоръжени от ЦРУ сега се кани да уреди целия Близък изток с подобна перспектива

9

Ха-ха

преди 5 години

До реалистИзраел спирал терористите?Та повечето са създадени точно от Мосад.За предизвикания от Израел и САЩ мигрантски поток към Европа да не говорим!Когато бе превзет последния анклав на ИД до израелската граница се оказа,че провизиите,медикаментите и доста от оръжията им са доставени от Израел!Имаше много данни,че бойци на ИД са лекувани в израелски болници,можем да предположим на какво се дължи разцветът на трансплантационната хирургия в Израел,при наличието на изобилен материал в близост

8

Анонимен

преди 5 години

сорос.четата започнаха пак да вадят рептилиите от дупките- тоа продажник къде го нагласиха сега да папа и да се обажда когато им е необходимо

7

Анонимен

преди 5 години

Добрутро, трольо!В опорните ти точки преднамерено е пропусната особата на бившия външен министър и ролята му в настървената деструктивна дейност на "агнешките главички".Питай началника, нищо чудно 50-те ти поста да се окажат нефелни.

6

Хахахахахаха

преди 5 години

... "Аз съм православен християнин, българин, от македонско потекло." ...А пък аз съм първосвещеник в храма на Соломон и масон 33-та степен, хахахахахахахахахахаха!