6

Анонимен

преди 5 години

Художникът Сезан имал задълбочаващи се проблеми със зрението. И започнал да рисува с едри мазки. Изкуствоведите го определят като нов стил.Карл ЛагерфелДТ имал проблеми със зрението. Какви? Едва ли някой ще посмее да каже, защото е бил жесток и отмъстителен. Може затова да налага черно-бялата гама.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо ми изтрихте мнението за външния му вид? Карл ЛагрерфелДТ беше преди години направо тучен, много обемен. Отслабна с поне 40 кг. Естествено, че ще му виснат кожите навсякъде и ще иска да ги скрие: ръце, шия. Очите ги крие пак заради проблеми със зрението. Устата му е по природа много голяма, но допълнително от проклетия и превземки има абсолютно противен вид. Говори с неясна дикция, нервно бързо и презрително-надменно към всички.

4

Лъчезара

преди 5 години

Мислех, че Донатела Версаче наследява фирмата от брат си, а не е тя основателката.

3

Анонимен

преди 5 години

Никоя мода, предназначена за здрави, активни и мислещи хора, не се базира на дрехи по тялото, прозрачни или разголени облекла. Тесните облекла са неудобни, нехигиенични. Популярността им идва от естествения младежки есхибиционизъм и воайорство, но влекат след себе си хронични здравословни проблеми. Форма на единодействие на желание на мъжете за лесна плячка и еманципацията на жените.

2

anon

преди 5 години

този и всичките като него каква природна недомислица са... не е истина. "моден дизайнер"... а всъщност...

1

V

преди 5 години

Германците са нацисти обаче са дизайнери и изпипват детайла на дизайна . Прилича ми на немски войник с това строго черно .А това по врата е като двата варианта на железен кръст за храброст . Абсолютно типичен Пруски войник :))) А на шинел и трябва това .По строго облекло