18

Чорбаджия Изедник

преди 5 години

До АНТИАми като не ти харесва феодализма, демокрацията и манталитета на българина махай се от тука, сега при демокрацията си свободен, махай се на Запад при капитализма там няма чорбаджии изедници, там те чакат капиталисти хранители които ще те хранят, няма да те изяждат, какво се оплакваш, замимавай и много ти здраве.

17

Анонимен

преди 5 години

Много ясно че ще отиват млади и необразовани. Образованите сме ние които завършихме образованието си по бай Тошово време. След 90-та година всички са с купени дипломи които немогат да четат и пишат. Младите хора не са образовани в 7-ми клас сричат като първолаци. От толкова много реформи в образованието го докараха до под кривта круша. Ако бяха си оставили старата образователна система нямаше да има неграмотни. Но на тях не им трябват грамотни на тях им трябват неграмотно гласуватели.

16

Анонимен

преди 5 години

то от това племе освен мързел и невежество, какво друго да се очаква???

15

Моше-Йерусалим

преди 5 години

Е сега ново 20 нали има 300 университета и незнаен брой техникуми в България.Нали образователната система в България произвежда висококачествени невиждани специалисти които скриват шапката на западните гл.паци и цялата немска и западна наука се крепи на българският гении гастарбайтер с 3 висши и незнам си какви средни образования!Нали българите най-умни след евреите не вярвам на тези думи.Тези български гении сега се оказват че са картофопродавачи не мога да повярвам.Хехе!

14

Чиновник

преди 5 години

Абе простолюдието все много разбирате, но много добре знаете, че доклада е верен. Всички имате познати, които са емигрирали и много добре знаете, че от 4-5 години емигрират само такива, които стават само за черноработници. Квалифицираните емигрираха между 2000 и 2010 г. и вече за трета поредна година има трайна тенденция да се завръщат в България.

13

до долните

преди 5 години

Няма по-големи , и евтини слуги - от работещите за милостиня в България!

12

АНТИ

преди 5 години

До Чорбаджия ИзедникТвоите алчни колеги, върнаха България във феодализма.Но и манталитета на българина тук, отговаря на това.

11

Чорбаджия Изедник

преди 5 години

До АНТИКой те излъга. Никой не търси. При мен има отдел човешки ресурс, хората сами си пращат заявления и CVта и сами идват на интервюта, никой не ги търси. Отдела по човешки ресурс за това им плащам, да избира най-добрите, никой не търси, а избира. Ти поддържаш ли си CVто, като останеш без работа готов ли си с въпросите на интервюто, много хора остават без работа.

10

ЕС и НАТО

преди 5 години

Българите - слугите на Европа.

9

Анонимен

преди 5 години

Първо емигрираха добре образованите, сега бягат младите, (които въпреки липса на образование не виждат преспектива тук) и оставаме пенсионери и роми. 30 години без никакъв контрол и съсипване на образованието липса *** всякакви адекватни реформи ни доведеха до тук. Пак си избирайте същите партии, може тоя път резултата да е друг.

8

угода няма..

преди 5 години

Нали ви трябват и стругари,фрезисти монтажници--те трябва да са ,,може би,, с висше и три езика плюс компютърни науки--- тогава те щяха да са шофьори на самолети !

7

Анонимен

преди 5 години

Бг рине дъното по отношение на кадри. И млади, и стари бягат оттук. На Запад всички си намират работа. И не гладуват и не мизеруват.Автомобилна компания имаше вариант- да направи завод с 5000 раб. места в Турция или Бг. И избра омразната ви Тр. Европейците предпочитат да инвестират в Тр. Но не искат Бг, макар да е член на ЕС.

6

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Дрън-дрън всяка година едно и също.Истината е в апартаментите - купувайте , кой колкото може , по 2-3 на веднъж .Не ви трябват и млади ни стари , ни деца ,ни изтребители.Яжте и пийте .

5

Анонимен

преди 5 години

Младите, които остават в Бг са деца на богаташи или държавни чиновници- връзкари, които ще наместят и децата си на държавна хранилка. Другите млади, които остават тук, са деца на родители емигранти, които им изпращат евро или долари всеки месец.Трета група млади в Бг НЯМА.

4

Анонимен

преди 5 години

А къде са ни лекарите, мед. сестри, инженерите, химиците, физиците и качествените учители емигрираха отдавна? Нали само хора с ниско образование емигрирали? А?

3

Анонимен

преди 5 години

Прочиташ само, че това е доклад на правителството, приет от парламента и спираш да четеш.

2

хаха

преди 5 години

Браво снимката е добра. Точно за това отиват в западните държави. Да ги "таковат" западняците за 5 сребърника.

1

Анонимен

преди 5 години

"Над 70 на сто от младите хора смятат, че средствата им за живот са достатъчни."Над 90 на сто от тези млади хора са на издръжка на мама и тате.