12

Анонимен

преди 5 години

Ама преди или след изборите?

11

Анонимен

преди 5 години

Утре пак си ги изберете,тия,които днес ви предават.

10

Анонимен

преди 5 години

За ромите закона е врата у поле,за българите-яка секира.

9

анонимен

преди 5 години

за това тези където си плащаме редовно, ще ни увеличат данъците, да ги вземат от нас да ги дадат на тях. Защо ги траете да трупат милиони дългове, при 3-4 неплатени наема вън, и без това общинските жилища са с мноооогоо по-малък наем от пазарните. Ама така е задават се избори.....

8

Анонимен

преди 5 години

Ако не ползваш парно,държавата-в частност Топлофикация и съд в престъпна завера те съдят за 2 лв и ти вземат 900,за сградна инсталация,нищо,че не ползваш помещението,но нали всеки по веригата трябва да си вземе свойта лепта,а на тия търтеи не им търсят сметка за нищо и дори им опрощават дългове.През турско не са успели да ни унищожат,но днес със сигурност.

7

Анонимен

преди 5 години

Сега, аз като данъкоплатец съм съгласен да им се опростят тези суми - несъбираеми, генерират допълнителни разноски и т.н. НО! НО!!! Да им се предложат споразумения - Хасане, Альоша, Шабане - искаш ли опрощаване на ххх хиляди лв. задължение? Искам! Добре, тури тука палеца! ОТТУК НАСЕТНЕ и един месец закъснение - вратата звъни, звънеца *** и получаваш нинджа; аут от жилището и абсолютно никакви помощи. Нема олеле, нема ай хафте! ВЪН, ПИЯВ..ЦО НИЕДНА!

6

реалист

преди 5 години

Не му мислете, и в бъдеще ще опрощавате. Няма къде да отидете. Ще компенсирате с по - висок данък коли и всичко ще е наред.

5

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, идват избори!

4

Анонимен

преди 5 години

И от къде на къде? Значи на мен за една неплатена сметка ми спирате тока, за няколко, ми запорирате заплатата, пращате ми ЧСИ и какво ли още не, а на тези им опрощавате всичко?!

3

Анонимен

преди 5 години

Нема такава дръжава кати бгто ! Сичку ни дава на назе ромете

2

това не е държава

преди 5 години

Те така се печелят избори, ако наемателите бяха българи щяха да им разкатаят фамилиите, но понеже са от гербавите любимци ще им опростят всичко включително и убийство.

1

В Шекера

преди 5 години

пред всяка къща има по 2 коли, и рядко някоя е по-старичка!