32

анонимен

преди 5 години

Ей тия управляващи много ги обичам с тия опрощавания на пари на роми Я съм българин и такива умни хора никога не съм виждал да управлявали страната Скоро ще им цъфнат налъмите Малко остава от търпението на хората

31

Цялата тази история

преди 5 години

се беше случила, защото това общинско жилище било дадено заради инвалида - психично болният син на дядото. И щом този болен човек починал, веднага на стареца беше отнето жилището, без дори да изчакат нужните няколко месеца, които са необходими на възрастен човек, за да се настани в старчески дом. За момичето с бебето никой не се и сетил. То се оплака пред камерите, че е забременяло вследствие на изнасилване, но всичко, което директорката на школото предприела, било да я отстрани от училище.

30

Продълж.

преди 5 години

Момичето потърсило подслон при дядото, който бил роднина на бившия мъж на майката на това момиче (но не е баща на момичето). Старецът се смилил, прибрал я, родила там детето си.Но психично болният син на дядото починал и от Общината веднага бяха дошли, за да извадят от това жилище дядото, момичето и бебето. Тези хора бяха етнически българи и за тях милост нямаше.Репортерката питаше "Къде ще спи тази нощ бебето?", но никой общинар ни й отговори. Не знам какво е станало с тези хора.

29

Защо обикаляте и

преди 5 години

молите?Когато се е нанасял в това жилище, подписал ли е договор? Подписал е.Там казва ли се при какви условия ще бъде изваден от жилището? Казва се.Тогава какво чакате?Припомням случай отпреди години, даваха ги по телевизията - старец, баща на човек с психично отклонения и момиче на възраст за гимназия (забременяло и го отстранили от училище точно когато майка му влиза в затвора; нямат свое жилище, няма кой да я издържа и отшила при дядото, който бил роднина на бившия - продължавам)

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва, да се приеме закон за неплатени задължения към държавата въпросните длъжни и да изработят дълга си в общинско или държавно предприятие. А за по-големите длъжници затвор от където ще работят за държавата.

27

Анонимен

преди 5 години

Задавам въпроса-тази давност само за тази група"български "граждани ли важи.Май ще се окаже,и по точно се знае,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ПОСТАВЕНИ ПОД ГЕНОЦИД В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.И това е така от началото на "ДЕМОКРАЦИЯТА".

26

Деи

преди 5 години

Защо не опрощават данъците на българските пенсионери, а ги дават на съдия изпълнител? Всичко, което дължи общински пари да започва да мете парковете за минималната, докато не ги изплати...Поне така ще олекне бюджета на общинските фирми за чистота.

25

Анонимен

преди 5 години

Има 3-годишна давност. Нищо не дължат по закон. Популизъм е да искат тези пари, които не са събрали.

24

Анонимен

преди 5 години

Да, популизъм е. Хората ще гласуват за ВМРО. Всички роми ще гласуват.

23

Един от Северозапада

преди 5 години

Идат избориииииииииииииииииииииии!!!Ще ги посплащат малко с телк-овете, ще поизгорят тук там някои, основно-етнически българи, но на тях ще им опростим това-онова, и само ако извършат доказано убийство, от камери , минимем 4 и онт минимум 10 свидетели, ще ги съдят.Българите да му мислят, дето имат да плащат осигуровки, застраховки, данъци, такси,визи, скици, разрешителни, винетки...А, да, забравих, и да си сменят касовите апарати.Така е-трябва да изкараме и за тях, а и за тия нагоре.

22

Анонимен

преди 5 години

дали и аз да пробвам да не си платя ипотеката???

21

Анонимен

преди 5 години

Това е дискриминация към българите.

20

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се опростят дълговете на всички български граждани, иначе имаме дискриминация.Ние българите ще се оплачем в БХК.

19

Швед

преди 5 години

днес бг ли сте или ромбг. Що цензурирате гражданин на Швеция. Ся и коментара ще ми затриете.

18

Анонимен

преди 5 години

ако при предстоящето преброяване ще пишете и етноса, към който се САМООПРЕДЕЛЯМ, казвайте от сега. ще си сменя името в съвета срещу 50 - 100 лв. или колкото там струва, ще се кръстя айша и това ще ми е последното плащане.

17

шматка

преди 5 години

Къде да подам документи за да ме пишат ром.Не плащат наеми но всички приоритетно ги настаняват в ОЖТок вода стълбищни такси данъци ГТП застраховки детски градини лечение...всичко им е безплатноИскам да съм ром в щата България.

16

Швед

преди 5 години

На следващото преброяване ще се пиша швед. Наем, ток, вода , данък всичко опростено + бонус някой лев от социяла за ракийка и сигарки. И после едно телкче ще си взема ей така да си имам и за кафенце.

15

Додо

преди 5 години

Ето този елемент на Муктикултирализма - Мултизаконността е пагубен и съвсем естествено води до разпада на всяко общество, от Вавилон до днес, където Мултикултурализма е възтържествувал! Не може един НЕбял да не плаща сметки и да не носи отговорност за криминални престъпления, за които неща един Бял си носи отговорността по буквата на закона! Деморализиращо е, съсипва обществото и води до разпад на държавата! Винаги!

14

обикновен Българин

преди 5 години

като се ожених,живях 16/шестнайсет години/на свободен наем,отгледах/4/четири деца-Българчета,и така и не дойде моят ред да получа общинско жилище.братовчедката ми има 5.пет деца/Българчета/и живеят при родителите и в 3.тристаен апартамент.а на екрана се показват разни дебелогъзляци и се тръшкат че Бългрите не раждат.ами как да раждат като политиците подмениха приоритетите на България.

13

Анонимен

преди 5 години

Гаф след гаф.Герберите нямат спирка.Тия вече толкова са се ояли,че им е все едно дали пак ще ги изберем или не.Или пък толкова са затъпели,че не знаят какво вършат.