8

Neast

преди 2 години

Hi, this is Jenny. I am sending you my intimate photos as I promised. https://***/3KCCpjc

7

num937846flebno

преди 2 години

mys937846uttjr qlvef3b DbxB e7f3Fup

6

Осведомляем Вас о то

преди 3 години

Сообщаем Вам об одобрении выдать Вам некую сумму. Рекомендуется немедля разбираться с подробностями пройдя на главную страницу нашего сервиса в течение 30 минут.Не пропустите момент! пока Ваш доступ в систему не заблокирован!Переход на страницу: tinyurl/AMOWCAWS

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Да се чете "искримИнират".

4

Анонимен

преди 5 години

В Белгия ще ги интегрират, в България ги дискреминират и се бият в гърдите, че давали милиони левове за интеграция.

3

Анонимен

преди 5 години

Че у нас отдавна е така, вече от години е задължително предчилищното от 5г. - независмо дали ще го карат в училище или в детска градина. Разбира се пак под предлог за интеграция на малцинствата. Държавата иска да сложи ръка върху дечицата и тя да ги "възпитава", но хората изобщо не се усещат, а някои дори са доволни че прехвърлят грижите си на институциите.

2

ъи

преди 5 години

Абе направо от родилното да ги взимат

1

Додо

преди 5 години

"Причина за законовата промяна е желанието на властите да интегрират по-добре в обществото мигрантите."===========Mдааа, това дори не е новина. Белгийското гражданско общество отдавна е мъртво, задавено от лигите си на екстаз, полуда и яростно безумие след като се пренесе в имагинерния свят на дълбоко възмущение от и отрицание на собствената си култура и неистово му желание да бъде замененаа с нова, по-прогресивна и възнесена, като например тази на...Исляма!