16

?

преди 5 години

Аз да питам че кой ги кара европейските джендърида нагъват хероин?Путин ли им го слага в устите?афганистански хероин за европейските страни

15

бай Иван

преди 5 години

Авганистанците що не отглеждат лаеандула.Ще им изпратим агрономи,дестилатори и осигурим пазар,за укрепване на българо авганистанската дружба.Брендо ще води преговорите под егидата на БСП!

14

Victimized

преди 5 години

"А какво става с 9.5 тона кокаин на руския кораб под панамски флаг тръгнал от Венецуела за Русия и арестуван в Кабо Верде по сигнал на европейската служба за борба с наркотрафика?"Руска престъпност има навсякъде, причината за нея е безразборното преминаване от социализъм към капитализъм което се извърши абсолютно престъпно и беше добре подкрепено от западните служби.Мафии има всякакви и италиански и еврейски, доста от тях процъфтяват именно в САЩ..

13

Анонимен

преди 5 години

До 13Както сам каза кораба е под Панамски флаг. Все едно да обвиним,, Мерцедес" за убийствена катастрофа. И България заради тонове кокаин транспортирани от Ю. Америка в Испания от бг кораб, с бг екипаж преди 4г.

12

Анонимен

преди 5 години

Сега става ясно , защо краварите вият на умряло срещу Иран ! Просто иранците са отрязалия прекия маршрут на дрогата и пречат на далаверата на краварите !

11

Анонимен

преди 5 години

А какво става с 9.5 тона кокаин на руския кораб под панамски флаг тръгнал от Венецуела за Русия и арестуван в Кабо Верде по сигнал на европейската служба за борба с наркотрафика? Ей за това Путин мрази ЕС, защото му конфискуват пратки с кока за милиарди долари.

10

Бай Иван

преди 5 години

Раздаването на демокрация по тези земи увеличи в пъти производството на хероин,откъдето мине чичо ви Сам,така става ;) !!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с розите които щели да отглеждат? Май този свят не е роозов колкото ни го втълпяваха г-дата демократи! Единствените които действително се бореха и имаха успех срещу наркопроизводството в Афганистан бяха комунистите/с помоща на съветската армия/ и талибаните. Другите си играят на демокрация в Афганистан, което звучи доста смешно!

8

Victimized

преди 5 години

Това се случва след като те демократизират от НАТО/САЩ. 17 години по късно, най-дългата война на краварите до сега и е на път да завърши повече от неуспешно.

7

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е това да бъде узаконено - т.е. легални западни или китайски държавни фирми да изкупуват необработен екстракт от контролирани или не сортове, който да преработват и продават стандартизирани продукти на легални фармацевтични сдружения или специализирани заводи. Т.е. производителите да получават отново пари, но печалбите от прекупуването, производството и разпространението да бъдат държавно регулирани, а не от местни мафиоти. На практика ще е много трудно, но е една стъпка напред.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако запада не е пионка на САЩ ще разбере,че трябва в тази насока стабилно да помогне на Иран, но поради американските санкции против тази страна няма да го направи, поради което ще пострада най вече Европа.

5

Анонимен

преди 5 години

Там където има аятоласи и комунисти е лошо за бизнеса с марихуана. Покрай демокрацията краварите носят и много пиячка и дрога и чалга на поробените народи да има с к'во да разпуснат

4

Анонимен

преди 5 години

САЩ се борят с тероризма и наркотрафика!

3

Един от Северозапада

преди 5 години

Опиум в Афганистан? Абсурд! Там от години американци контролират всичко, не може за бъде!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Американските военни са инструктирани да не унищожават маковите плантации, за да не умрат селяните афганистанци от глад.

1

Анонимен

преди 5 години

"Хероинът от Афганистан поема по нови маршрути към Европа"С любезното съдействие на ЦРУ.