161

Анонимен

преди 5 години

Тази от снимката няма ли си някой да я ...., че да миряса! Вече само като видя тази физиономия и ми се доповръща!

160

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БСП! Тотални некадърници и предатели! Московски подизпълнители!Ако тия са алтернативата на ГЕРБ - не мерси!

159

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване българския народ!

158

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

157

Анонимен

преди 5 години

Гроб са напълно безскрупулни национални предатели!

156

Gost

преди 5 години

Г-жо Страх и Арогантност, докога ще се правите на велика?! Не виждате ли, че се самозабравихте, подгответе се за шамара, който ще получите. Не знаете народните поговорки, ама не е и научихте да ги четете - бързата работа и т.н.

155

Борисов в опасност

преди 5 години

Един несамотен бегач в ръжта е напът да срине Модерният Андрей Луканов на 21 век.Да защитим Борисов от посегателствата на овършаното просо в градинта на Училището за кусонавиващисе с опция за бавноразвиващисе.Демокрацията е в опасност.Нещем нов процес, съд и съдба като тази на Трайчо Костов.Работници, Земеделци, Интелигенти и Служби, Сатаната е готов да съсече биологически, икономически и фактически нашият патрон, идеолог и символ, Г-н Генерал БМ Борисов, Министър Председателят на България.

154

Анонимен

преди 5 години

Абе, щом герберите са възложили на Деса Едногънковата (най-ерудираната, хи-хи!) да критикува, ясно е колко им пука, че ПГ на БСП е напуснала залата. ГЕРБ, като бяха опозиция, редовно напускаха пленарната зала. Боко като смигнеше само, и всички отиваха да "заработват" наднцата си в кулоарите и кафето.

153

Анонимен

преди 5 години

Слушам г-жа Нинова в "Лице в лице" за недемократичността на отмяната на префиренциалния вот. Което е и един от мотивите им за излизането им от парламента.Спомням си преди 2-3 година, когато ГЕРБ внесоха този закон как другарите ревнаха в глас колко недемократичен е този закон е и как е внесен единствено да обслужва ГЕРБ.

152

Анонимен

преди 5 години

вероятно пишещите герберастки *** тук са с обратни наклонности...защото за да поддържаш ГЕРБ трябва да си п.....с ,и затова нормалните хора попържат герберастите въобще...под гербераст трябва да се разбира човек без никакви скрупули,който ще продаде задните си части за пари та дори и майка си... Цецо ги използва за мръсната си игра срещу народа,но каквото повикало такова се обадило...

151

A

преди 5 години

До Анонимен 166Грабене от обществени поръчки като герберите ли?

150

A

преди 5 години

До ТАРАШИМПЕКС 167A, предпочитам да тараша банки и обществени поръчки, мандрите оставям на вас

149

да защитим Борисов

преди 5 години

когато кукумявките грачат, значи гаргите на Тиквата са накацалитази жена ни отвлича вниманието докато срещу Борисов се готви вътрешен првратда защитиме автора на Гербалната демокрация, верният и обичан син на Народа - да го защитим с телата си от узорпатора Товариш Блуман Блуманов

148

ТАРАШИМПЕКС

преди 5 години

На оръжие другари! Всички под знамената и напред да претарашим всички мандри като през 1944 г. и всички банки, като през 1996 г.

147

Анонимен

преди 5 години

мурзеливи комунисти,пак ще тренират грабене на народа.

146

Анонимен

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ, ОСЪДЕН ЗА КЛЕВЕТА Е БОЙКО БОРИСОВ.

145

Анонимен

преди 5 години

Като видя г-жа Десислава и се сещам за един Нунев от Русе. Не знам защо...

144

Митьо пищова

преди 5 години

герберастките *** ТУК са мишки, с които ще нахраня моя питон...следващите са Борисов ,Цветанов и Десислава...всичките герберасти ще изям,докато ги унищожа окончателно...

143

Анонимен

преди 5 години

Юристите от ГЕРБ са толкова некадърни, че един нормален закон не са спасабни да направят.Дори започнаха да си поправят законите преди още да са влезли в сила.

142

Анонимен

преди 5 години

Сиренето и кашкавала - по 2лв........а сега над 12лв за кило!-Как се произвежда кило сирене за 2 лв при мляко по 36 ст и при 7 литра мляко за кило? Само суровината ти е 2,50... Сиренето най-евтиното беше към 3,70 и то защото заплатите в ТКЗС бяха смешни - под 100 лв. Тия 180 лв дето ги цитираш, бяха за специалисти със средно техническо образование. Еквивалентната заплата сега е над 1500.