48

Анонимен

преди 5 години

Този парламент е първенец по прокарване на лобистки закони! Затова и доверието към него е критично ниско. Без него държавата ще заработи много по-добре.

47

Tangra

преди 5 години

Поправката "Елена Йончева" целят да затворят устите на малкото останали смели журналисти.

46

bb

преди 5 години

До Анонимензащото премиера не е налагал вето !

45

Анонимен

преди 5 години

Как не отхвърлиха поне едно "вето" на премиера, а винаги се съгласяват с това,което им каже.Дори когато ден преди това са твърдяли обратно на неговото мнение като най-правилно.

44

Анонимен

преди 5 години

Всяко вето показва, че единственият интерес, който обединява нашите депутати, не е националният, а лично-партийният. Скачат срещу президента като ужилени,все едно им дърпа закуската.

43

АНОНИМЕН

преди 5 години

Не бързайте, има време за рестарт...!

42

продължение

преди 5 години

Националният девиз на държавата е Съединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението.Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

41

продължение

преди 5 години

Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй.Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора.България търгува с всички. Но случва се и обратното всички да търгуват с България.Националният девиз на държавата е Съединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание,

40

продължение

преди 5 години

Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните.Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление.Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници.Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа.Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани.Държавата си служи с телефони, а държавниците с телефончета.

39

Анонимен

преди 5 години

През 1933 г. във вестник "Щурец" излиза статията "Пътеводител за България пътища и безпътие". За неин автор е сочен големият наш сатирик и карикатурист Райко Алексиев :"За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции.Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните мин

38

5 за 6

преди 5 години

До АнонименВ парламентарна републикар разделението на властите гарантирано от Конституцията!!!Ама като не са я чели, от къде да знаята!? А и т.н. конституционен съд дреме ли, дреме...

37

iceblast88

преди 5 години

До 21И как сам стигна до този извод?Значи, когато на журналистите се забрани да изваждат лични данни (имената на корумпирани политици и държавни служители), това е ОК. Но когато искаш това да остане и да може да им се вадят кирливите ризи (не, че се прави, но все пак да има възможност за това), това било поръчка на Кремъл? Какво си мислите, че Путин чрез данни за корупция ще държи Бай Тиквонии подчинен ли? Е, че САЩ и ЕС така или иначе така го държат сега, къде е проблема поне и ние да знаем?

36

Анонимен

преди 5 години

На БАЙ май му пари под гащите.ха ха...

35

Анонимен

преди 5 години

Румчо ветото ха ха. Тоя излезе по гламав и от Първанов.

34

Анонимен

преди 5 години

СЕГА НЯМАМЕ ПРАВО И НА АДВОКАТСКА ЗАЩИТА,ЗАЩОТО СЪС ЗАКОН ПРАВИМ АДВОКАТИТЕ ДОНОСНИЦИ. АМИ АКО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА, КВО ПРАИМ ДЕДО БОРЕ И БАЙ ЦВЪКИ?

33

Ветото

преди 5 години

Имаме си президент Румен Радев - Ветото ( Грипена )

32

Анонимен

преди 5 години

Когато един парламент няма опозиция това се нарича диктатура ..Но какво да очакваме от бившите комунисти от Герб??

31

язък

преди 5 години

Крадливото Ленче няма да може да пуща слухове.Как веднъж този президент не се вслуша в гласа на народа?Все накриво, все в насрещното движение.

30

Анонимен

преди 5 години

Жалко за журналистите (истинските)! Дотук ги купуваха, а за по-сигурно сега им направиха закон за заглушаване. Не Радев губи от това, но къде АКЪЛ да го схванат потърпевшите?

29

Анонимен

преди 5 години

До Цветанееееее 27Че Бойко НИКОГА не си ги е броил за хора!!!! Представяте ли си........ПАРЛАМЕНТА ПРИЕМА ЗАКОНИ, а изпълнителната власт (разбирай бойко!) ГИ ПРОМЕНЯ!!! И това ми било РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ!!!!