7

Факт

преди 5 години

Не можем да съжаляваме тези червени бабички,с хилядите,които даряват на измамниците. Тези червени бабички и дядовци са все заклети партийни членове,коиото не с положили и грам труд ,за да спечелят пари - цял живот са паразитирали на гърба на трудещите се ! Комунистите окрадоха нагло българите и днес други *** (измамниците0 ги доят качествено.

6

Гледна точка

преди 5 години

Колкото до възрастните хора ... недейте се подиграва - в Германия все още минава т.нар. "enkeltrick",Аз съм гледал в тубата същият трик, но в лучая играеше внучката, но възрастната жена не се подаде и спипаха измамниците в момента на предаване на сумата.И тук ги има такива "развартяни" бабички, но са малко.В едно село пък заплашили жената, че ще и изкарат очите ще и удрежат ушите...!

5

Един от Северозапада

преди 5 години

Ей, да не помислите, че бабата е кътала тия пари цял живот, или е подала я нивичка, я имот? Нееееееееее, Баце ги поглези, вдигна им пенсиите с 2 лева, забогатяха, тръгнаха по екскурзии, хвърлят през терасата...

4

Тео

преди 5 години

Колкото до възрастните хора ... недейте се подиграва - в Германия все още минава т.нар. "enkeltrick",или трика с внука,който се обажда от незнам си къде си,арестуван е или нещо сходно.И бабите кълват като за световно-въпреки,че полицията предупреждава, пише се постоянно,особено във вестниците предназначени за хората от третата възраст.Гледайте си майките и бащите, и говорете.Хубаво е финансите им да са под ваш контрол!Не е само при нас това.А и онези са психолози.Не подценявайте ситуацията!

3

Валери Иванов

преди 5 години

От къде толкова Пари?

2

yova

преди 5 години

Очевидно не са и нужни:)))

1

Анонимен

преди 5 години

Точно колко тьп трябва да си да се вържеш на тоя номер, след хиляди предупрежения и редовно отразяване в новините?