13

F-16

преди 5 години

Добри -лоши туй е положениет ще плащат мито. Ким ,Тръмп и Мадуро ще ритат евронемчагите по кривите жихадстки кратуни и ще им направят немските коли на скрап. Пияницата Юнкер да се готви за здрава търговска война. Путин също може да натисне васалите си и да събори хартиената къща на еврохомосексуалистите. ЕС пропищя вече, който налага санкции на Русия му турят мито и газта му поскъпва.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10И що? Да ми е гадно, нали? Защото ти не можеш да си позволиш. И защото държавата ни няма нито ресурсите, нито технологията, нитт организационния и интелектуален потенциал, да направи нещо таков в моемнта? Дай да правим Полски Фиат, или квото е било там ... И само него да караме...

11

Анонимен

преди 5 години

И си мисли че като ги удари и аз ще се затичам да си купя Форд ахахахахха

10

Втори анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато US започнат да произвеждат коли по-добри от EU. Willkommen

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Ти ако искаш да си купиш Мерцедес си купи от Германия, а когато решиш да си го внесеш някъде ще плащаш мито и данъци, гражданска и ДДС и ще плащаш като поп.

8

V

преди 5 години

Много добре ще направи ;) Германците са нацисти ,не уважават труда и съсипват Европа. Това може да ускори разпада на ЕС .Обаче щтатите харчат страшно много пари . Ще фалират тия .

7

Анонимен

преди 5 години

Щом има мито,то то ще бъде избито в цената от купувача. Ако се наложат такива мита ощетена няма да е Германия,защото ще вдигне и цената,купувача ще издърпа късата клечка.Същото ще важи и за мито въведено в ЕС за немски коли,но пък в БГ така или иначе се купуват 70-80% втора ръка

6

Анонимен

преди 5 години

До 3 Ако искам, да ис купч мерцедес, ще си купя мерцедес. Всяка държва, да си произвежда и да си продава, ако може, ама е повече от очевидно, че американците харесват немски автомобили.

5

Купуват

преди 5 години

Ако едно семейство харчи 3 пъти повече отколкото изкарва, другите ли са му виновни? Вместо да си свият малко военните раходи, решават да накарат другите да им наливат пари, щот не им стигали? Ами кой харчи милярди за партита и оръжия?

4

Анонимен

преди 5 години

Защото немците са най-големите ***, продават си колите на цяла Европа без мита и затриха индустрията на останалите страни, даже толкова си повярваха че тръгнаха и САЩ да колонизират, но експертите от администрацията на Тръмп ясно заявиха "германските коли представляват заплаха за националната сигурност на САЩ". Сега дизеллгейт ще им се стори като детска игра като им натопорчат 15-20% мита на швaбите. За американски стоки има мита, а за немски няма. "Това е нечестно и ще го променим". Тръмп

3

Анонимен

преди 5 години

А каква работа имат германските концерни в САЩ или където и да било по света. Всяка държава сама да си произвежда коли. Ако немеца иска да продава коли някъде ще си плаща или да си вре колите знае къде. Безплатен обяд няма, САЩ може да са откачени, но те точно много добре знаят какво е комунизъм и там еврокомунизъма няма да мине.

2

Тръмп взе лопатата

преди 5 години

Тръмп взе лопатата и уби осата на челото на жена си

1

Анонимен

преди 5 години

Ооооох,вече си мечтая да се върне Обама!Не може ли без интриги да се разберете помежду си като бели хора?