85

Анонимен

преди 5 години

До СТАМАТай стига ве.И те са хора.Пример съм аз!не питай.НЕ ГИ ОБИЖДАЙ

84

Ванката

преди 5 години

И кво, целият свят ще се върти около кой на кого го слага ли!? Шепа извратеняци с властови амбиции ще управляват живота ни, докарвайки до абсурд най-човешките и природни отношения!!!

83

Франкофил

преди 5 години

Франция е номер едно, хейтърите да хейтят. Между другото има голяма вероятност този закон да не бъде приет.

82

Анонимен

преди 5 години

АМИ, АКО СА ЯЛОВИ, КАТО МАКРОН И ДЪРТАТА?

81

Анонимен

преди 5 години

ТОВА СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ СА ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПРИЕМАТ.

80

Анонимен

преди 5 години

Не знам в какъв свят живея, но този свят НЕ МИ ХАРЕСВА!

79

Пешо

преди 5 години

Франсетата няма да могат повече да се псуват на майка!

78

Анонимен

преди 5 години

Еврогейците преобърнаха земята наопаки,не е хубаво да се отива срещу природата,за това Господ ни го връща и природата отмъщава!!

77

Анонимен

преди 5 години

Интересно до къде може да се отстъпва от нормалното.

76

Анонимен

преди 5 години

А кой ще е родител 1 и кой родител 2 ? Щото ,нали ? Дискриминация по ред на родител. Да си втория родител на детето е малко като втора класа.

75

мак

преди 5 години

В случая с 2 жени с деца да пишат майка 1 и майка 2, за мъжете баща 1 и т.н. Тези да се радват, че са легални и могат да възпитават деца, а ще ги възпитават като себеподобни, не се съмнявам. Но да заменяш въобще думи майка и баща в нормално семейство е безумие.

74

СТАМАТ

преди 5 години

Родител 1 към Родител 2 - приготви мляко, че "нещото" реве! Можеби ще е нормално да се чуе след някоя и друга година, в обикновено джендърско семейство. Нямам думи!

73

Мен

преди 5 години

Не може да прецакаш всички майки и бащи заради шепа извратеняци! Нормалните хора искат да си пишат майка и баща, защото са такива. Който има проблем с това спокойно може да иде да се гръмне.

72

Додо

преди 5 години

Културния марксизъм е еврейско-илюминатски инструмент за постигане на крайната цел - падане на всички граници, отказ от етно-държавите, единна световна валута, един командващ света под егидата на ООН, една религия с идол Луцифер. Знам, че звучи провокативно, а за някои и дори налудничаво, но е самата 100%-ова истина! Вече всеки по-интелигентен и независимо мислещ човек може да го види и осъзнае, защото нещата са стигнали толкова дълбоко, че не могат да се скрият! Анатема, Анатема, Анатема!

71

Анонимен

преди 5 години

Мен пък от безполезни *** дискусии ми писна и май и на френския народ му писна.Абе няма ли по-належащи проблеми от политкоректното определяне на посоката на движение на мъжкия че.п че политиците все с това се занимават.Сега разбирам някой в Париж мисли че жълтите жилетки протестира щото политиците не им казват от кой пол са с декрет.Егати глупостта.Европа има три проблема фашисти и ислямисти който трябва да са в затвора и американска зависимост която трябва да спре с федеративна Европа.

70

Анонимен

преди 5 години

Не може ли татко Жан и мама Кристоф?

69

Анонимен

преди 5 години

А-а-а-а, по номера значи! Ми да ги правят като кравите - с по една ушна марка. *** то и за крави не стават. Кравата е поне полезно животно - телета ражда, мляко дава. А от тия нищо не става.Та - с номера на ухото и хайде, друм от обществото. Да вървят по горите. Да се обгрижват еднО другО.

68

Татко 47,

преди 5 години

Айн Ранд вече има една такава книга. Казва се "Химн" - хора цифри, колективизъм, доведен до чист животизъм. Има и забранена дума - "Аз".Натам вървим с уверени крачки.

67

SS

преди 5 години

Е за това започвам да уважавам хората с бомбените жилетки, светът на родител 1 и 2 не може да оцелее и дано се завъртят отново *** този път не покрай шарли епдо, а покрай законодателната институция на Франция а и не само там.

66

Психоложката да си с

преди 5 години

Скъса дипломата. Пола се определя от комбинациите но половите Х и У хромозоми. Между мъжа и жената има биологични, анатомични, ендокринологични, психични различия. На всяко от тези нива могат да възникнат аномалии.