47

МОМА АНГЛИЧАНКА

преди 5 години

До АнгелКОЛКОТО И ДА СМЕ ПРОСТИ АНГЕЛЧО НЕ РАЗБИРАМЕ СВЪРШИХА ЛИ СЕ ИСТИНСКИТЕ АНГЛИЧАНИ АНГЕЛЧО??ИЛИ ЕДИНСТЕНИЯ ИСТИНСКИ АНГЛИЧАНИН ОСТАНА КРАЛИЦАТА?ОСТАНАЛИТЕ:ИНДИИЦИ,АФГАНЦИ,ПОЛЯЦИ И Т.Н. ВСЕ АНГЛИЧАНИ"ГОСПОДИ ПАЗИ КРАЛИЦАТА"

46

Хм!?

преди 5 години

До Анонимен Това реклама ли е ?

45

Анонимен

преди 5 години

Младите момичета са научени, че когато са забулени мъжете гледат на тях като на скрити красавици и се чувстват по - желани и красиви. Нещо като принцеси, скрити заради хубостта си. Знам го от такова "момиче" на 19 години, което не беше омъжено. И беше красавица, наистина. Не съм мюсли. Православен съм.

44

До страшно изглежда

преди 5 години

А с тая черна торба в жегата, представи си как се поти и вони само след час, а тия нямат и навика да се къпят особено често. Дивашка работа! Такива нямат място в Европа и въобще в християнския свят.

43

страшно изглежда

преди 5 години

Не разбирам защо се забулват по такъв начин. Къде Мохамед е казал да се обличат като пингвини? Плаши само като я погледне човек. Как си представя да влезе в супермаркет в Европа да пазарува и да не уплаши хората дето пазаруват там??

42

да си седи в Сирия

преди 5 години

А щом е родила син, изобщо да не се мярка в Европа. Правилно са й взели гражданството. На българите дето сме европейци не дават гражданство, тая заслужава да няма никакво гражданство като говори тия неща кой да живее и кой да умре.Да й дадат едно сирийско като й харесва там и това е. Да беше казала,че съжалява и няма да се забулва, ако се върне в Европа,ама тя непреклонна в ислямските си идеи.Ама и училището дето е учила, и то има вина.

41

Мария

преди 5 години

МАЛКА ГЛУПАЧКА ПОСТЪПИЛА Е ТАКА ВДЪХНОВЕНА ОТ ИДЕИТЕ НА РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМА, НЕКА СИ ОСТАНЕ СЕГА В СИРИЯ И ДА СЪПОСТАВЯ НЕЩАТА.

40

Анонимен

преди 5 години

Да си отглежда детето в Сирия, на руски разноски.

39

Анонимен

преди 5 години

Булка на ИДИЛ=MИНДИЛ.

38

Анонимен

преди 5 години

Примитивно и елементарно същество, вероятно крайно слабо образовано. Такива инертни и аморфни елементи карат националистическите идеи да звучат по-привлекателно за хората. Как би могъл човек да изпита съчувствие към това нещо? Вдигнала си ...та, родила куп деца на терористите, поцепили са й ........ от ....... Сега пък иска да се върне в нормална държава, да се ползват тя и детето от нейните ценности, а в същото време твърди, че убийствата на невинни хора били оправдани и съразмерни.

37

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ ИМА ПРОМОЦИЯ НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ С ДЪХ НА ПРАСКОВИ?

36

Ха-ха

преди 5 години

Това,за което отдавна настояват разумните европейци отдавна, може би ще стане,макар и в миниатюрен мащаб-отнемане на гражданство заради тероризъм и връзки с терористи!А има потребност да стане широка практика-всеки имигрант,нарушил законите трябва да бъде лишен от гражданство(ако има) и незабавно репатриран!Това е оръжие с огромна мощ и трябва да бъде използвано с пречистваща и превантивна цел!На практика би решило до голяма степен проблема.

35

Анонимен

преди 5 години

Тая не я знам ква е, ама в муцуната е като Москвич 408, ха-ха...

34

Анти

преди 5 години

ДА МРЕ !!!

33

Анонимен

преди 5 години

Браво на английските прасчовки. От време на време правят хубави работи.Хак да и е на тази радикализиране м***ймуна сега. Да си ходи в Бангладеш ама явно и там не я искат.Ама съм сигурен, че рицарят и МП на Канада Джъстин Трюдо ще я вземе :)

32

extremist

преди 5 години

"ще направи всичко възможно да държи момичето далеч от Великобритания".АМИ НОРМАЛНО; СЛЕД КАТО ОТКРИТО ДЕМОНСТРИРА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИ СИМПАТИЗИРА НА ТЕРОРИЗМА ...

31

Анонимен

преди 5 години

що ни занимавате стая клозетна драма бе?! Какво ме интересува тоя ***?

30

Анонимен

преди 5 години

"министърът на вътрешните работи Саджид Джавид..."Хахахахахахаахааааахахахахахаах!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Да я застрелят та да не се мъчи с тези казуси!

28

House M.D.

преди 5 години

Потомствените британец Саджид Джавид отне гражданството на потомствената британка Бегум. Какъв е проблемът?