49

до 60

преди 5 години

Преди наколко години бях свидетел на следната катастрофа.Пенсиониран военен със стара 45 годишна Жигула беше ударил Мерцедес на няколко месеца.Резултатът-на Жигулата един счупен фар и леко огъната броня.На чисто новият Мерцедес обаче задната броня беше стигнала до предните седалки.Добре,че Мерцедесът бе паркиран и в него нямаше пътници защото щеше да са загинали!Новите коли днес ги правят от стари вестници!Неслучайно собственикът на Икеа Ингвар Кампрад се е возел в старо Волво модел от 1973-та!

48

ддо 57

преди 5 години

Има и германци,но те са си все на работа,та не се мяркат много по улиците.А тези на които религията до вчера им е забранявала алкохола пият като смокове!Имах състудент от Йордания който в събота и неделя все крепеше стълбовете да не паднат.Много е лошо да си невидял!

47

Анонимен

преди 5 години

Какво обясняваше турският червей яcтреб наcpaнлията за българските шофьори, че не помня?Къде е сега да се изкаже по темата?

46

Анонимен

преди 5 години

Ми то в Германия други има ли ???....турци , сириици и пачкистанци

45

Октопод

преди 5 години

Грешката на Хитлер е че не е започнал от Турция !!! Османските помиари съсипаха балканските народи,върнаха ги 500 г.назад а сега вече *** и Европа.

44

Пешо

преди 5 години

Тука тоя, още утре да го пуснали под гаранция!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Както е написано заглавието, останах с впечатлението, че турчинът умишлено е убил Шаулич. Акцентът е поставен на думата "турски". Ако шофьорът беше руснак или англичанин, продажната, расистка медия щеше ли да напише "Руски шофьор уби Шаулич" или "Английски шофьор уби Шаулич"?Медията подклажда етническа омраза.

42

Анонимен

преди 5 години

човекът е много известен и по-добре да четем за него отколкото за нашите "звезди".73

41

Анонимен

преди 5 години

от мен

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41То проблема е че едва ли не бг медиите го изкараха нещо като Майкъл Джексън.

39

Анонимен

преди 5 години

Хиляда новини изписаха от днесбг за Шабан.Спрете се малко и обърнете внимание и на другите. То за 21 Савич нищо не написахте.

38

Анонимен

преди 5 години

58, ако ще да влезем в два шенгена, тука ще си стоим само ние и ромите. Няма такива балъци другаде, да бачкат за 800 кинта и да са доволни.

37

Анонимен

преди 5 години

"Мъжът е бил под въздействието на алкохол, не е имал книжка, няма германско гражданство, а колата не е била негова."Ето какви допълзяват в държавата ти, когато влезеш в Шенген.

36

Анонимен

преди 5 години

Вече някой беше ви написал че са 71 различни националности в Турция и няма как да разбереш кой там или в Германия или другате какъв е , но явно манилулацията и дезинформацията тука е на 1-во место

35

tony t

преди 5 години

Обществена тайна е че турските шофьори са едни от най опасните по пътищата на Европа . Само във България през последните 23 години вижте колко са причинените ПТП.От турски шофьори особено на TIR колко пешеходци са прегазени само във BG .

34

Анонимен

преди 5 години

Ами като напълниха Германия с такива безотговорни индиви, жалко. Като се обърне каруцата, каква е файдата после от затвори и наказания... Тоя си утепа сънародника, какво друго да се каже. Е какво е това каране 180км/ч. Ама и германците там нямат ограничения. P.S. Ако беше друг неизвестен човек, изобщо нямаше да се чуе... Както завършва една книга - "На западния фронт нищо ново"...

33

Анонимен

преди 5 години

***, слушайте си Криско, Тита и Щурците и не пишете тука! Лека му пръст на един наистина виртуозен певец, какъвто няма във вашите жанрове. Изкривени сте от комунизъм, неоатлантизъм, глобализация и еднополова любов!

32

До 48

преди 5 години

Сръбска фолк музика (70-те и 80-те години) и чалга са много различни неща. Явно си млад и не знаеш много неща.

31

Анонимен

преди 5 години

Дай боже всеки певец да бъде слушан и активен 50 години, всяка година да прави по 20 концерта в 5 държави в зали тип Арена. Ударихте тъп0мера, после слушателите били пр0сти.

30

Пичч

преди 5 години

През далечната 1990 година отивам в Сърбия град Пирот и случайно се заговорихме с един сърбин и аз го попитах за Драгана Миркович, Шемса и други певци, а той ми каза че тука никой не ги слуша, тука слушаме естрадна музика! Така ми каза, а и аз никъде не чух чалга!