20

2020

преди 5 години

И последно предложили или решили?

19

234

преди 5 години

Защо трябва да се чака 2020 година. Какво е това плавно и гладко преминаване от едното в другото време.Астрономическото време в България е това на което сме през зимата.Остава си така и толкова по въпроса.

18

123

преди 5 години

До АнонименНе е вярно,че през лятото се стъмва в 20 ч.Да си остане астрономическото време!Най-правилно е да забравим лятно и зимно време!Помислете-не е редно да вървим срещу природата!

17

Фф

преди 5 години

Най-после едно умно нещо в този ЕС

16

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчИ защо да ставам в 6(не дай Боже 5, че има и такива смени от 6 до 14) за работа?Ще си лягам значи рано, рано, че на някой му е скимнало да ставам по нощите зимата.

15

Шоп

преди 5 години

До Фандъкова 13:Няколко тиквеника са дали минуси, щото според тях няма да е тъмно в 6 или щото са тиквеници?

14

Анонимен

преди 5 години

До ФандъковаАз за това не искам зимното.Не искам да живея в мрак.И без това дена ми минава затворен в офиса.Тъкмо изляза от работа и се стъмва.Особено неприятно е зимата.

13

Анонимен

преди 5 години

Да остане лятното часово време.Не желая живота ми да премине в мрак и лятото да се стъмва в 20 часа.Тъкмо се прибереш от работа и нощта се спусне.Зимата и без това в 17 часа е тъмно.Голям кеф, нямам думи.

12

Astronom

преди 5 години

Нека бъде астрономическото време, което за нас е GMT+2. За информация вече са приели да ползват GMT+3 Турция, Саудитска Арабия и Москва. Ние сме на запад от тези държави и области.

11

Фандъкова

преди 5 години

Ако наложат зимното ще видите как септември 6 часа следобед ще е тъмно!

10

Анонимен

преди 5 години

Ако спрат да въртят времето, журналистите ще останат без работа, напоследък половината от новините са от рода - " Зима , а заваля сняг?!" "

9

Анонимен

преди 5 години

Гербески самохвалко е този.

8

Питащ

преди 5 години

" Гласуване в комисия в ЕП ......"Много " професионално " съставяне на заглавие към статията.Особено ако " В - то " бе поставено още 2 пъти! А добрият журналист не би допуснал такова повторение, израз на недостатъчна образованост.

7

Анонимен

преди 5 години

Само това и е проблема на България!

6

Анонимен

преди 5 години

Когато премахнете смяната на времето и останете само на лятно, или да пази Господ на зимно часово време, ще осъзнаете колко полезно нещо е била!Настройването към новото време продължава не повече от няколко часа до един ден, на повечето хора не им се отразява изобщо, а това че разни мрънкачи само се чудят кое им е виновно за това че живота им е скaпан и за какво да мрънкат, причината не е в смяната на времето!

5

Мунчо

преди 5 години

Ха ха, тоя ръб е виждал овца само на снимка.Как точно им се отразява смяната на часът на овцете.Че си гледат часовниците и викат, хайде, трябва по-рано да ходя на паша.

4

Георги

преди 5 години

Дано приемем лятно часово време. В момента 7 месеца от годината сме на него срещу 5 на така нареченото астрономическо време. И лятното време и астрономическото време са измислени и приети за удобство на хората. В повечето случай има голямо разминаваме в района където живеят хората с времето кога се съмва и смрачава. Но за БГ по-голяма светла част на деня през нормалните дневни часове ще имаме при приемане на зона GMT +3. Лятно време.

3

Рок енд рол

преди 5 години

"По оценки на експерти животновъди годишно в продължение на около 6 седмици лактацията на овцете намалява, а това води до намалена продукция"...Бай Шиле откога го е казал това! Разработка на военните. :)

2

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчВ частния сетор е възможно и да стане, но в държавния едва ли. Болници, училища, администрация - те нормалната си дейност не могат да я оправят, та плаващо работно време - абсурд.

1

ДртПрч

преди 5 години

Не разбирам въобще защо трябва да превърташ часовника вместо да си смениш работното време. Върнете астрономическото време, да знам кога е пладне и кога започва новия ден! А кога ще почвате работа е въпрос към работодателя ви.