42

Анонимен

преди 5 години

Тези френски гражданки са напуснали Франация,за да живеят в ислямска държава,по законите на шериата,явно е,че не им харесва във Франция,и гейството също не им харесва. Защо ще се връщат? За да направят атентати,или да родят синове,които един ден да напарвят атентати? Франция ебомбила и убила децата им,съпрузи,приятели...Това едостъчно ,за да исат отмъщение. Ислямките държави да ги прибират при тях.

41

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се, ама щом доброволно сте отишли при тия о...ки, сега защо мислите, че някой е длъжен да се погрижи за вас? Направили сте си избора, сега си плащайте!

40

Ник

преди 5 години

До АнонименЖените и децата се считат за притежание на мъжа и нямали права.... Това е било известно на тези "булки" преди на отидат в ИДИЛ. Това са пожелали - това са получили. Такива твари, утроби за радикален ислям, нямат място в Европа. Според мен, след като приемат терора и убийството на невинни деца и жени, нямат право на живот, ама това е друга тема.

39

Пепа

преди 5 години

Те, видите ли, имали души и не били животни.... А, тези които бяха убити от терористи, техните роднини и близки - те нямаха ли душа, не страдаха ли??? При това, жертвите на терористични атаки са обикновени хора, туристи, жени, деца..... Считам, че всички терористи, техните роднини, приятели, "булки" и привърженици трябва да бъдат съдени, осъдени и да получат наказание: затвор или смърт, а не позволение да живеят в Европа. И, да не обиждат животните, те са по-хуманни от терористите...

38

дедо Ташунко

преди 5 години

Никаква милост към тези опустошени креатури. Да си сърбат попарите, които са си дробили.

37

трият коментари

преди 5 години

САМО БЪЛГАРСКИТЕ ТРИЯТ.ТОЗИ СТЕНВЕСТНИК Е ПЪКАН С ИСЛЯМИСТИ

36

анонимен

преди 5 години

Я И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ТАМ В ЛАГЕРА.НЯМА ЛЕК ЗА ИСЛЯМСКИЯ ФАНАТИЗЪМ....ТАЗИ РЕЛИГИЯ ДИРЕКТНО КАЗВА "УБИВАЙ"ЗАЩО ДА ГИ МИСЛИМ ЗА ХОРА?ПРИЛИЧАТ АМА НЕ СА.

35

Присмехулник

преди 5 години

французойки, викаш, начи били, а... един вид нещо като серж в българия, а?

34

Анонимен

преди 5 години

тия чували на снимката щом не се разкайват за избора си,нямат право да се връщат в цивилизацията,трябва да го заслужат и докажат.Тук не им е мястото в този им вид и с тези разбирания.Този който пусне тези елементи обратно, трябва да се разпише,че поема пълна отговорност,ако някоя от тях или чаветата направи атентат и ще лежи в затвора солидарно с тях

33

ФФ

преди 5 години

Тези трябва да ги пратят да излежават присъди в мъжките затвори.След като със сърца и души бяха при брадатите козели общи..моля.присдата да се изпълнява в мъжки затвори на неверниците.Все е същото..пак ще ги даряват с любов.Така докато не им изпадат карантиите..*** то това не се троши тъй ,че...Нагли и подмолни твари..

32

роб на влаЗта

преди 5 години

Че да си живеят в Сирия...За това е държавата за да не допуска всякаква зган която иска да прави това което тя си реши в нея.И аз исках в Австралия ...ама не покривам 100те точки .

31

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина имаха сърца и души, нямаше да идат в ИДИЛ. Иначе "готови да се върнат в страната си, но без да се отказват от консервативната си версия на исляма" - ами как да ви съдят като хора, като вие самите искате да сте живoтни? Като искате да се върнете, отказвате се от всичко, което ви свързва с предишният ви живот. Иначе си стойте там с консервативната версия на исляма.

30

Анонимен

преди 5 години

Религията им вреди на самите тях,особено жените и децата са в много тежко положение,жените и децата се считат за лично притежание на мъжете и нямат права.

29

Анонимен

преди 5 години

"французойки" .... кой знае к'ви черни и космати шебеци са.

28

охубоху

преди 5 години

Кой ще ги издържа и храни? Тях и чаветата им?Той, този техен ислям не им позволява да работят, защото ще влязат в контакт с други хора, а между тях има мъже...Та, кой значи ще ги храни? И защо да ги храни?

27

Анонимен

преди 5 години

..........би искала "затворническа присъда, която не е прекалено дълга и може да бъде заменена с алтернативен начин за изтърпяване на наказанието........Алоу, ами това не ще да е по ислямските закони, това е по законите на "презрените неверници". Га...ини доллни, да си стоят там в мизерията и да дъвчат пясък.

26

Тодор

преди 5 години

Тези пингвини трябва да си останат там където сами са си избрали. Колко народ изклаха и колко щяха още да изколят ако бяха победили. Колко културни ценности унищожиха - оцелели през вековете, а тези *** унищожиха за десетина години.

25

Учудване

преди 5 години

Даааа, объркани са горките. Не е лесно, ха натам, ха насам. Сега не има остава друго освен да говорят против ИД, макар да обичат исляма. Ама и друго ми направи впечатление,дето тук минава незабелязано. Много скромни тия ИД каналджии там, само 44 евро! Нищо общо с нашите, дето тръгват от 5000 евро нагоре. Значи те и петрола си така евтинко продаваха. Ей това обяснява тайната любов на "демократизаторите" и запада към тях.

24

Анонимен

преди 5 години

Толкова измислена статия скоро не бях чела...то бива бива "копи-пейст", ама и Гугъл преводача щеше да "напише" нещо с повече смисъл...Гледах интервю с Шамима Бегум - иска хората да й съчувстват, за да се прибере с новороденото в Англия, макар че грам не съжалява, че на 16 е заминала, за да бъде част от такава групировка. Единствено съжалява, че двете й деца са починали/убити и иска да се върне да си отгледаме третото и вече обещава да се прави на гражданка.

23

де,де

преди 5 години

Сами са си избрали как да живеят, сами са се отказали от цивилизования начин на живот, правата и свободите на западния свят.Сега да берат плодовете на избора си. Да си седят при ИД, там да ги съдят по законите на шериата, които са си избрали. Лошото е ,че ще ги помилват в либерастка Франция и пак ще сме сълзливи статуси париж или нещо друго като изтрепят невинни хора.