34

Анонимен

преди 5 години

Докато успеете след това да изгоните БСП от властта, ще са омели всичко, затова се пазете и не ги избирайте да управляват.

33

:)

преди 5 години

Тиквуня го избират за лидер със 100% от гласовете. Даже един път имаше 2 гласа повече от присъствалите делегати :) Тиквуня има по-високи резултати, дори от Тошо Правешки, който от кумува срама имаше 1-2 въздържали се :) Да кажеш, че Нинова била по-авторитарен лидер от *** е просто признак на нисък интелект, наглост и безочие.

32

Анонимен

преди 5 години

Да бе, само дет Тиквата казва Аз платих, реших, наредих и тн. а мижитурките вкопчени в кокалчето вдигат ръце и се съгласяват.

31

Victimized

преди 5 години

Цеко е толкова п р о с т, че когато Ал. Симов заяви личната си гледна точка, че Станишев не трябва да е част от листата на БСП за евро-парламента, го обяви за едва ли не скандал, че БСП се били разцепвали отвътре. Сега говори че са авторитарни, той не е просто глупав, той трябва да бъде топнат във формалин и запазен за поколенията, заедно с няколко тома издания на брилянтната му последователна мисъл, хронологично подредени за да се акцентира върху надграждането през годините. ОСТАВКА РЪБ .

30

Анонимен

преди 5 години

Иска да каже, че БСП нямат колеблив авторитарен лидер. Партията се движи заедно с лидера в неговата колебливост. Това не е плурализъм и демократичност.

29

Ал Кохол

преди 5 години

ГЕРБ са партия на лидера си, затова ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ след оттеглянето на Симеон.

28

ГЕЙБераст-помияр

преди 5 години

Възпитаника на помощното училище от Вършец с пъпешовидната глава - Цвинокио Шестапартаментников е най-тъпия политик в 1337-годишната история на България!!! От него по-*** е само предводителя на ШАЙКАТА СУДЖУЦИТЕ 3 - Бай Али Баба. ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Доган и Марешки защо липсват до тези субекти? Нали се крепят и подпират с патерици едни други, че хлъзнат ли се всички ще падат вкупом.

26

ай сиктир

преди 5 години

Не знам тоя смешен ли ми е или жалък до вчера твърдеше, че ако поправките не минат падат от власт, а сега е съгласен с вожда си да остане старото положение . Изобщо пъпеша има ли някакво собствено мнение за нещата и това не се ли нарича коленопреклонно гъ.золизничество.

25

Анонимен

преди 5 години

С БСП трагедията ще е повсеместна, за всички.

24

ЦИРК ГЕРБ

преди 5 години

може вече да изнася представления в МОНАКО за принц АЛБЕР

23

Анонимен

преди 5 години

В държавата на Цв.Цв. и ББ трън да завъртиш няяма какво да закачиш.

22

ДА ВЛЕЗЕ САНИТАРЯ

преди 5 години

че нещо е взел да бълнува

21

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да върнете назад държавата, изберете БСП.

20

ОЛЕЛЕ ТОЯ Е СЕРИОЗЕН

преди 5 години

даже се има за политик

19

Анонимен

преди 5 години

в комунистическата пасминавсеки се чувства лидер... докато не го изгонят от партията

18

САМО ДОГАН ЛИПСВА

преди 5 години

на снимката и вече ще сте всички по-равни от равни

17

Анонимен

преди 5 години

Герб няма алтернатива, БСП не стават въобще.

16

Victimized

преди 5 години

"ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова",За последните 10 години БСП смениха 3 /словом ТРИ/ ръководства, вие колко сменихте цецо? И ако мутрата се оттегли от партията ще има ли парламентарна група ГЕРБ?И ако има, каква е политическата линия която следвате? Каква програма имате, освен фискална покорност, наречена стабилност, и близане на краварски *** по цял ден? Колкото и да не ви харесва БСП е единствената партия в смисъла на думата, всичко друго са групи с лидер

15

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво става в държавата всеки ден, трагедии....! Стига сте си съгласували коалициите и сте мислили как да останете във властта.