41

Емо

преди 5 години

Грешка, извинявам се, не е изтрит, а преместен.

40

Анонимен

преди 5 години

Карал кола и я блъснал и вече е 2 години в затвор. Мноо яко!!! Тези деца нямат ли родители? В расия путин е шефа. Сигурно когато си опикават крачолите след поредния запой със шампоани е след заповед на путин. Г.аси изтрещелия народ или народ е силна дума?

39

Хахахахахаха

преди 5 години

3. Да му мислят брюкселските *** кой ще ги пази от пазачите!!!Преди 2000 г изнежените, разлигавени, алчни и корумпирани римляни спират да служат в римските легиони и императорите започват да наемат варвари - гали, германци и др. В един момент варварите осъзнават своето МОРАЛНО и ДУХОВНО превъзходство и превземат Риц не защото са по-развити военно и технологично, а защото имат душа и кураж.А сега историята се повтаря и ние пак сме на грешната страна, откъм пропадналия и прогнил Запад, а

38

Хахахахахаха

преди 5 години

Какво да му мислят брюкселските ***?Там да не би да има задължителна служба?В армията влизат доброволно добичета с желание за военна кариера, не влизат глезльовци1. Има още патриоти на Запада, но много малко, защото ценностната му система е тотално извpaтена;2.Няма задължителна служба, защото няма кой да служи - скандинавските държави, а вече и Германия изпращат покани за служба на мигрантите, даже от Българската армия крадат редници за германската3. Да му мислят брюкселските ***

37

1234

преди 5 години

Слава на Сорос и САЩ!

36

Анонимен

преди 5 години

така се прави армия , а ние даже вече и казарма нямаме , пък за платените воиници тук нямам дума , гледах им една маршировка а крачките им от цялата колона нямаше една с една , торби с чували , това е самата истина за бг армията

35

Емо

преди 5 години

Поне от отрепките правят нещо полезно за обществото. Трудът и дисциплината превъзпитават. тук *** на такава възраст ги глезят всички - родители, общество, полиция затова резултатът е тотална липса на задръжки и възпитание, ходене на групички кряскащи ( с речник от 7-8) думи, пущещи и пиещи по улиците, демонстриращи арогантност и пренебрежение към всичко, после 80-те процента от тях стават наркомани, тъй като големите крайни квартали също са гета.

34

Плевнелиев

преди 5 години

До 1234Ти ако се беше родил там щеше да си алкохолик

33

1234

преди 5 години

То в русия какъв да станеш ? Избора е алкохолик, престъпник, военен или олигарх.

32

123

преди 5 години

....бъдещите Есесовци на Путин.

31

Анонимен

преди 5 години

Ами девойки няма ли в това училище?

30

America today

преди 5 години

Мизерия и смърт цари по градовете на Америка.В училищата се стреля,по улиците се валят трупове,а в гетата се режат гърла на поразия.Чикаго мирише на ***,а последния американски президент боядисва с къна перуката си седейки на *** на черния си прислужник!

29

Анонимен

преди 5 години

Какво да му мислят брюкселските ***? Там да не би да има задължителна служба? В армията влизат доброволно добичета с желание за военна кариера, не влизат глезльовци. И във всичките западни армии е така. Пропагандните глу пости на Кремъл нямат връзка с реалността. Като отидете в една селска дискотека в Англия, момчетата са същите като в БГ или в ***.

28

Добре де

преди 5 години

Как да ги възпитават тия, с перце ли да ги галят??? Те ако разбираха от блага дума, нямаше да са там. В тия среди принципът е "бий, за да те уважават".И на какво да ги учат - да плетат дантели???Лекари, инженери и програмисти няма да станат. Ако ги направят шофьори и трактористи, на втория ден като излязат ще тръгнат да крадат и да прекарват дрога.Изходът е един - бой, дисциплина и маршировка, и после в армията. Да му мислят брюкселските *** дето министърът на отбраната им е жена!

27

Анонимен

преди 5 години

В САЩ ги изолират в гета. САЩ са най-големият производител на петрол в света а в същото време 42 милиона американци гладуват. Америка е втора в света след Йемен по брой престрелки, почти всеки ден в училищата застрелват по няколко ученика.

26

Гого

преди 5 години

Виждаме ги в Украйна, Сирия, Либия тези "войници" как ги трепят като мухи без глави, просто ги ползват за пушечно месо.Всъщност са едни крепостни *** на Жужан, безмозъчни евтини,роби ....само про3тите български русофили могат да се възхищават на подобна про3тотия.

25

Дани

преди 5 години

Що за статия е това по дяволите?!? Какво цели и за какво ни е? Напишете за някое наше ТВУ или детска педагогическа стая.

24

Чцл

преди 5 години

Не виждам кое му е доброто, да възпитават престъпници за да бъдат войници след време!Да не забравят, че после тези престъпници могат да тръгнат с оръжие към смяна на властта, тогава на *** и неговата лична охрана-Росгвардия, ще им стане тясно. Ще бъде с техните камъни по тяхната глава.....

23

Анонимен

преди 5 години

"Вълците на Путин" срещу "Брюкселските вълци" Няма нужда от прогноза нали?

22

Ееех времена

преди 5 години

Юрий Гагарин цял живот е тренирал, не е пушил, не е пил, спортувал е, и се е учил усърдно... и всичкото това усилие само за да може за 118 минути да напусне СССР...