36

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов не е откраднал и една вафла, другарю ***.

35

За какъв

преди 5 години

Парламентизъм говори, като всички решения се взимат от един човек? Това е диктатура

34

Анонимен

преди 5 години

Всяко взимане на властта от БСП, връща развитието на държавата минимум с 10 години.

33

До 33

преди 5 години

БСП е алтернативата!Както виждате в дясно няма читава политическа сила,която да има доверието на народа и която да ги замести.Най-голямото зло в момента са ГЕРБ.Техните кражби,лъжи и фалшификации вече минаха всякакви граници.

32

Анонимен

преди 5 години

МРЗ не е 430, а 560лв. РУСКИ ***! 430 може да е в Русия (всъщност май е още по-малко).

31

Анонимен

преди 5 години

А пък Борисов вече е поднесъл цветя пред паметника на Левски,защото довечера там ще бъде президента,а светиня МУ няма да понесе това присъствие.

30

Анонимен

преди 5 години

Феновете и защитниците на ГЕРБ първо да прочетат автобиографиите на господарите си, които са се докопали и добрали до властта именно защото са били с комунистическо минало преди това, както и фамилиите и приятелите им, на които дължат таботата си и постовете си. Архивите говорят със страшна сила! :) А това как вече в днешни дни са си кръстили партиите и на какви се правят, е другата важна истина.

29

Анонимен

преди 5 години

БСП е абсолютното зло за България.

28

Анонимен

преди 5 години

За каква стабилност става въпрос в най- бедната и корумпирана държава от ЕС?

27

Анонимен

преди 5 години

Ако Алеко Константинов еше жив най-вероятно щеше да напише - "Бай *** прави избори в 21 век" Така ще имаме възможността да прочетем "новият" персонаж, който е наследил от своя предшественик уникална политическа култура и невероятна способност да сменя политическите си "възгледи" по няколко пъти на ден. Този Бай Боко си има политическа свита, подобна като тази на своя предшественик - Гочолу Цветанов, Дочолу Каракачанов и т.н. Дали сме се променили в 21 век и то като страна в ЕС?! Не мисля

26

най- бедните в ЕС

преди 5 години

Какво стана с МРЗ от 430 лв. нето?И тя стабилна, нали?А депутатите си увеличиха заплатите с 300 лв. Депутатите си вдигнаха заплатите с почти цяла МРЗ.Как така сме с най- ниската МРЗ в цяла Европа, а някои твърдят, че сме стабилни.Най- бедната страна в ЕС е стабилна???БЕДНОСТ И СТАБИЛНОСТ!

25

Анонимен

преди 5 години

До изнервен 24Пречат ли ти БСП, платен герберски ***? Защо ти пречат? Защото ви вадят кирливите ризи. Вие всичките сте с кирливи ризи. И не ви харесва някой да ви сочи грешките, провалите, далаверите. Те нямат край. Нямате министър или депутат, който да не се е издънил. Нямате право да грешите. Не сте нови. От 10 год. сте в управлението.Какво стана с Горанов?

24

Как няма да е стабил

преди 5 години

на, сега разтурят ли я, повече парламент няма да видят, ще цоцат докрай!

23

Байфидан

преди 5 години

До 22. Айде и ти като типичен *** взе да говориш от името на целия народ. Кой си ти бе, ***, та реши какво мислят останалите? Всъщност какво мислят се вижда на избори, когато казват кого харесват най-много.

22

НА МАФИОТСКАТА ВЛАСТ

преди 5 години

трябва да се сложи КРАЙ. НИКОГА повече не трябва да се допускат до власт такива НЕУКИ, НАГЛИ И ПРЕСТЪПНИ ИНДИВИДИ. Даже и те се заиграха с враговете на БЪЛГАРИЯ - ДПС. В ЗАТВОРА им е мястото

21

изнервен

преди 5 години

До 18. Скандалите ги прави точно БСП, кондом червен. Преекспонират или си измислят проблеми, които ги има във всяка държава, и така създават впечатление, че има страшен хаос. В коя държава, ти ми кажи, ги няма - Великобритания, Франция, Германия, САЩ, Гърция, Турция, Русия и т. н. Така е при демокрацията, но това не значи, че при всяка дреболия трябва да сваляме правителствата. Те БСП най-лесно ще падат тогава.

20

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл БСП да останат. ГЕЙРБ и ДПС си приемат каквото си искат и ако не им стигне глас, купуват ОП, ОП или Магарешки.

19

Анонимен

преди 5 години

И къде е това продължаване напред? Те са в едната посока, а народът в противоположната, ама кой го пита народа как оцелява.....

18

Боко

преди 5 години

И какво мислите, че ще случи като сте се изпразнили с драсканиците си най-различни плювачи на сегашното управление. Амиииии, нищо. Защото вие сте никои и от вашите писанки нищо не зависи.

17

Анонимен

преди 5 години

Стабилно обедняваме, стабилно измираме, стабилно оскотяваме, стабилно ни се отнемат права и привилегии, стабилно управляващите си разпределят порциите, всичко е стабилно.