12

Анонимен

преди 5 години

Вашето време отдавна изтече. Пропиляхте го.

11

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО ЗАГИНА СДС И ДНЕС "ДЕСНИТЕ" /СЪРЦЕТО Е ПОВЕЧЕТО В ЛЯВО/ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ РЕАНИМАЦИЯТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА БОЛНИЦА - В ЗАРАЗНОТО ОТДЕЛЕНИЕ !!! " И ЕДИН ТЕХЕН КМЕТ БЪЛГАРИО ... ВИСИ В СЪДА СЪС СТРАШНА СИЛА !" А СЪЩЕВРЕМЕННО Е И ... .... ЗА ЧЕСТВАНЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ...-И ДНЕС СЕ ПУПИ В КАРЛОВО !!!!!!!!!!!!

10

дали е случайно

преди 5 години

Акс човек чете пресата и коментари на ***, веднага разбира, че: 1. Ролята на Пеевски, Доган, Виденов и Борисов- за разрушаване на българската икономика е незначителна. Виновни са СДС - управлявал реално чрез Ф. Димитров почти една година; Виновни са Да, България, защото не са искали да лижат Боко Тиквата;виновни са емигрантите, защото внасят само 1,5 милиарда на година в БГ и представете си искат да гласуват за когото си искат. Но, пак повтарям---не са виновни Доган, Пеевски, Боко Тиквата.

9

Анонимен

преди 5 години

Тия доста огладняха.

8

До възмутен

преди 5 години

Да Костов е виновен!? Преди това Беров,Попов, Виденов бяха оправили така,,хубаво" икономиката че в хазната бяха останали 300милиона и хамбарите бяха изпразнени до дъно.Езуити и не се възмущаваш от това, нали? Беше ли жив по времето на 96-97 година?Какво завари Костов бе възмутен другарю? Не всички сме на 20-30 години и помним и преди това кой обяви мораториума и банкрута на държавата през 90та.Кой обяви социализма за недоносче? Възмутен бил ,нахалника,хайде седни и си спомни фактите и пак обвини

7

Анонимен

преди 5 години

закачайте се за герба и го превземайте отвътре, ама мозък не стига за таз стратегия

6

Удри

преди 5 години

Тези са чисти комунисти = болшевики !

5

Възмутен

преди 5 години

а всичко е виновен великият РАЗРУШИТЕЛ-КОСТОВ! Той разруши българското селско стопанство, българската икономика/дори да не е била на световно ниво/, но най-голямата поразия направи със синята идея. Разруши всичко и ако не беше направил това сега България сигурно щеше да бъде много по-напред!

4

Реалист

преди 5 години

В България всички партии са десни и да се говори за широко дясно обединение е пълна безмислица. От значимите партии най-дясна политика провежда БСП, следвани от ДПС, следвани сега от ГЕРБ, а преди това от НДСВ и СДС. Какво значи да обединяваш дясното срещу дясното?

3

СДС

преди 5 години

Вече не гласувам за СДС. Но... бих гласувал за Да, България и за обединена опозиция на десницата/ която в БГ е пак лява партия, уви./

2

Анонимен

преди 5 години

Бившето СДС беше социалдемократическа лява партия. Ментето СДС на Костов се отказа от социалдемокрацията и стана дясна партия. Не народът напусна СДС, а СДС напусна народът. Певрърнаха се в реститутска, фондацийна, квартална партия на чуждоземна агентура.

1

ПРИЗРАЦИ В СТУДИОТО

преди 5 години

Не ни занимавайте с отвъдното