17

Joko

преди 5 години

"Битката за евродепутатството - бизнес!" А в БГ ПарламаМента битка за благотворителност !?!?!

16

Ей,юнаци млади!

преди 5 години

Политиката е к..рва и бизнес в цял свят.Битка между лобита с пари и влияние.Никъде няма изключение.А електората се тормози спори, плюе обижда ,,,знае много" ,особенно младото ,,интернет поколение , което сърфира из нета и познанията му за живота са от....Гугъл.Както и да се дърляте и философствате на света не му пука от вас и за вас.А смешните ви коментари си ги харесвате само самите вие

15

Анонимен

преди 5 години

Само Яне Янев който ще уволни Бойко ще оправи страната. Ред, Законност и Справедливост!А волен наричаше Бойко : "Бойко! К...ва!"... и той самия стана такава. Купуването и продаването на гласове без пари е престъпление!

14

!!!

преди 5 години

Сидерчук е най-големият интересчия и винаги интереса му клати феса. Що народни пари профука този лъжец и в колко срамни скандали беше главно действащо лице. Отвратително и гнусно човече.

13

Спиро Киров

преди 5 години

Слави Бинев дойде в атака по идея на замаяната Капка, дето се занимава с врачки. Не че да оправдаваме Волен, но заради жени какво ли не правим мъжете....

12

Анонимен

преди 5 години

Бялата Златка най добре знае че евродепутатството е бизнес от както продаде на Слави бинев

11

Анонимен

преди 5 години

Русофилството на Сидеров - също бизнес !Предателството на русофилите - също бизнес !

10

Не само ЕП

преди 5 години

А и българският парламент е бизнес. Всички депутати работят единствено за собствените си финансови интереси, които винаги са срещу държавата

9

Анонимен

преди 5 години

Битката за евродепутатство-бизнес! Я че ти сега ли се усети, а кой изпрати оня пелтек Димитър Стоянов в ЕП

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Варадерото крепи ***,още година-две,за да докара до пенс,защото вече парламент,през крив макарон.Много е...сладко да си на държавна хранилка и само да плещиш...постулати.Дръж се за шлифера на Тиквата Варадеро,това ти...остана,а щеше да ставаш...горд консерватор;мани,мани -сън в лятна нощ.

7

ти Волене що не отде

преди 5 години

отдели пари за тези деца...То не бяха гуляй по Париш, Варадеро, Лувтханза ....Лесно се предлага преди избори... И аз мога да предложа. Всеки депутат що се съгласи да му се вдигне заплатата с 300лв . Що не стана Волен да каже " ей народни изедници спрете се!"

6

Анонимен

преди 5 години

Битка водят Жълтите жилeтки другита се състезават кой да е послушко в ЕП. Едно е сигурно ще идеме за гъби колкото и да се напъват всички.

5

куфар,гара ,сибир

преди 5 години

този хитрец и хамелеон Волен що не иде в Русия а иска в ЕП който не спира да плюе....

4

Ром"с

преди 5 години

7 500 евро е заплатата на евродепутат и то обикновен ,без всякакви там "приставки",само да седят и да вдигат ръката си или да натиснат копчето ,затова им плащат 7 500 евро + безплатни билети до вкъщи почти всяка седмица или месец(не помня точно).Евродепутат е сладко нещо,дори и Сидеров който сега рИве ,преди беше отправил своят син (който не може да свърже +2-2 =х) и той да да е евродупетат.

3

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Сидеров , начело на Еропарламента - 1 милион евро заплата и шо млада жена.Алшкосун

2

Анонимен

преди 5 години

Нали прати доведеното синче в европарламента. Знае как е.

1

Ей

преди 5 години

Ей, откакто боядиса паметниците, Волен много укрепна като пазител статуквото, ей.