28

Анонимен

преди 5 години

До до харесвам гербери Лошото е, че в ГЕРБ са повечето комунисти. Цецка Цачева е от рабфак и бивша комунистка.

27

Поправките в ИК – гл

преди 5 години

Какво друго да се очаква от *** !

26

Анонимен

преди 5 години

БСП не искат промени!ИСКАТ диктатура-- по руски образец!!!

25

БСП си признаха

преди 5 години

ИСКАТ РАЗТУРЯНЕ НА НС!!!!ИСКАТ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!/... разбирай Диктатура.. /ТЕ ИНАЧЕ--НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ И ЗАДЪРЖАТ ВЛАСТТА.

24

Май не разбирате

преди 5 години

БСП не може да вземе властта по редовен начин с избори.Целта е да се свали ГЕРБ от власт, с разтуряне на Н С и да се установиПрезидентска Република-като в Русия.ТОВА е плана на Решетников.За това и БСП напусна НС!!!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Дядка вместо да обикаляш телевизиите си стой у дома и си решавай кръстословиците и судокото!

22

Анонимен

преди 5 години

Имали хора, които не можели да работят с банкови карти. Като не са можели досега, ще бъдат обучени. Какъв е проблемът? Ще им се покаже нагледно какво да направят. Хората с ниско образование обикновено имат много добра пространствена и механична памет. Тя е първичната.

21

..

преди 5 години

Първо, американците гласуват машинно от както съществуват като държава... Второ, то е ясно, че машинно и електронно гласуване не може да има без електронен подпис/код/отпечатък. В Дания всичко става с електронен подпис. Ясно е какво трябва да се случи, ясно е също, че няма да се случи при сегашната управа.

20

Дистанционното

преди 5 години

гласуване има смисъл. Но дистанционно и машинно гласуване без ревизия на избирателните списъци и без електронен код и пръстов отпечатък в личните карти е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Пък и след доказаната неспособност на правителството да направи една нищо и никаква електронна система за винетки или електронно правителство, представете си какво ще сътворят за система за гласуване.

19

до харесвам гербери

преди 5 години

Пич в грешка си - рабфакаджиите се от БСП.Рабфака беше само за наши другаря.

18

Анонимен

преди 5 години

Кой е толко умен да гласува за бсп ,като те дори не влизат в парламента да работят за неговия интерес? Работят си само за техният интерес. Никога повече Орешарски и Нинова

17

Анонимен

преди 5 години

може никъде да няма машинно гласуване ,но и никъде няма такива лъжци,хитреци,крадци68 и тарикати като гербаджиите...а и наглеца Боко е неповторим

16

ПРОФЕСОР

преди 5 години

всъщност е шеф на катедра в университет. Не е нито кой знае какво като административна длъжност, а и научните звания са ДОКТОР. Тъй, че ако се титулуваме така половината българи трябва да имат нещо пед името си. Та господин професора, не знам дали е още шеф на катедра, ама е редовен гост в студиата и сигурно като БЕНОВСКА /К2/, дето е взела от ГЕРБ 500 000 лв по разни програми си докарва някой лев

15

Kiro

преди 5 години

Има хора в БГ които не могат да работят с банкови карти и да си платят в магазина дори а от тях се очаква да гласуват машинно !!

14

чарли

преди 5 години

Къде бяхте когато се приемаше закона за машинно гласуване ?

13

ХАРЕСВАМ ГЕРБЕРИ

преди 5 години

но когато чуя "Цъфнал гербер" се сещам за партийната хамелионка с образование от РабФака и почвам да изпитвам отвръщение към всичко свързано с ГЕРБ

12

Анонимен

преди 5 години

Професор "на всяка манджа мерудия" пак застана с голи гърди на амбразурата да защитава ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 5 години

Червените излязоха от парламента и дойдоха да заработват по форумите .. хахах голям смях

10

Анонимен

преди 5 години

До 8 ано имеН. Прочети и ти пост 7. И стига с тази тъ.па мантра за ДПС.

9

Гербер

преди 5 години

До bill. Срам те е, защото си червен ***, затова. За разлика от много други, ГЕРБ си признава грешките и се поправя. БСП кога го е направила - те все са прави, все всичко знаят и са "истина" от последна инстанция. А твоят червен глас изобщо не ни интересува.