30

Анонимен

преди 5 години

Как така нищета и проблеми? Не са ли ромите виновни?

29

Нищета и проблеми?

преди 5 години

И двамата синове на това семейство са с психични отклонения и това се знае.Така че, в случая вината е най-напред в неуредиците, свързани с лечението, поддържането на здравния статус и контрола над лица с психиатрични проблеми.За съжаление, още много такива се движат свободно между нас и зависи само от тях самите или от близките им дали ще си пият редовно лекарствата и дали ще се обърнат към лекар, когато са налице тревожни индикации за предстояща криза.Такива проблеми се решават генерално.

28

До26

преди 5 години

Викаш щом е избил семейството си може. Все пак Истанбулската не сме я подписали.

27

S

преди 5 години

Туберкулозата не е ли лечимо заболяване в днешно време?

26

Анонимен

преди 5 години

Бил е 3 пъти на психолог и нищо, явно психолозите са като лекарите в България, нищо не става от тях. Това е съсипаха образованието и нещата си идват на място.

25

Анонимен

преди 5 години

Броят на самоубийствата качва държавата на първите места в света, повече самоубийства има само в Латвия (0,3 промила).Значи всеки ден около 16 българи правят опит да се самоубият, и 4-5 от тях, уви, успяват.

24

До 22 Анонимен

преди 5 години

В случая е избил семейството си. И даже не са външни хора, камо ли от друг етнос. Българите избиват семействата си, самоубиват се, самозапалват се.

23

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Не може да е вярно !!!Ние сме осигурили отличен жизнен стандарт на всички българи !!!

22

Анонимен

преди 5 години

Веднага каракачамаков да изработи контрацепция и срещу бедните българи изтрещели от недоимък и нищета. Нека да се погрижи и за тях, а не само за ромите.

21

Анонимен

преди 5 години

Причината в, че постоянно не са му даваши лаптопа, а той е бил пристрастен да убива и да пръска кървища. И аз тука си бях свалил една игра за снайперисти и много забавно фърчи червена боя навсякъде.

20

Анонимен

преди 5 години

Много удобно е когато българин извърши убийство причините да са нищета и проблеми, а когато ром извърши убийство причините да са в етноса....ама за балъци минава...

19

Анонимен

преди 5 години

Герев, много добре го знаете какъв е реда за приемане на спешни случаи. По Закона за здравето когато се касае за лице, което представлява опасност за себе си, за близките или за обществото психиатърът незабавно трябва да сезира прокуратурата. Лицето се настанява на задължително лечение със съдебно решение за определен период и няма право да напуска психиатрията. Дежурни прокурори има всеки ден и по всяко време на денонощието.

18

Просперитет

преди 5 години

Това е част от формулата на герб за намаляване на безработицата и бедността. Така средната работна заплата се вдига. Ето вече сте по добре. Щом и големия седесар и демагог Марков е в герб, какво повече да се говори за безпринципност, некадърност, рекет и т.н.

17

Анонимен

преди 5 години

"Големият проблем е, че психологическата стигма, която надвисва над хората, които имат близки и роднини или самите те страдат от психични заболявания, е самото състояние да бъде дълго време крито."Това е истината. И после цял живот им пише в досието, че са "на отчет в психиатрия" и не могат да си намерят работа!

16

Bill Charlie

преди 5 години

Те пък едни туристи. Дават им евтини пакети, идват и не харчат и стотинка.

15

Цвента Цветан

преди 5 години

Защо в просперираща европейска България хора сами слагат край на живота си от отчаянието и мизерията?

14

морски

преди 5 години

Туберкулозата, (данни за болни по Морето), се крият, за да не уплашат туристите бедни.Е това сме ние българите.

13

Ром"с

преди 5 години

Еми то половината народ у нас чакат, нещата сами да се опарвят,без те да са болни ,но затвоа винаги недовлни от власта ,от Марс,от ромите,от кмета....но не и от себе си,те не са винвони в нищо.Фин средства не стигат в повечето семейства у нас,а това значи да очакваме нови произшествия ли ,г-н Шивков,това ли означава недостига на фин средства?

12

Анонимен

преди 5 години

до 11Страната е мизерна, дори престъпна, НО оскотяло е населението тук.

11

Анонимен

преди 5 години

Стига бе! При ГЕРБ има ли нищета?