53

До Анонимен 58

преди 5 години

Ако има такива оръжия и агенти на влияние, той е говорил това което ТЕ са му внушили. Някой му е внушил да говори за МИ6... или просто е луд или и двете.Никой няма да отиде при него и да му се представи : "Аз съм от МИ6 дай да те побъркам"! Българите ги работят от изток. После им говорят - ето ви демокрация ето ви запад и нато...

52

Левски

преди 5 години

Така ще е.Новият режим няма да ви прости като стария.

51

Az

преди 5 години

Бил е един от вас, от руските ***, цъкнете по един минус да ви преброим комунисти.

50

Анонимен

преди 5 години

"Когато е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия", посочи Русинова."Всъщност, говорил е истината. Убийствата са отново в Нови Искър, а дали правителството не седи отново зад това?

49

Ала_Бала

преди 5 години

Може ли да престанете да ни занимавате с този шизофреник.През това време управляващата клика се подиграва с народа с представлението " лощото и доброто ченге"

48

Анонимен

преди 5 години

Никой досега не коментира извънредно притеснителната новина, че убиецът бил в "краен стадий на туберкулоза". Ако е така, защо не е бил в инфекциозна болница, а се е разхождал свободно?

47

Цецо Мен

преди 5 години

Ако този го сложим да прави изказвания на мястото на Цвъ Цвъ никой няма да разбере разликата. Народът изперка или така ни карат да си мислим. В Нови Искър за последните години това е 2-ро подобно убийство. Странна работа.

46

Анонимен

преди 5 години

Вече съм зелен, ще браня с кръв и пот едни комари в езерото. Горкичките, избиват ги поголовно. Европата ще даде някой лев, иначе изкарвам тридесет лапета на площада с табелки да викат.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен51И в България лечението на психично болни е напълно безплатно, но кой да се лекува.

44

Анонимен

преди 5 години

Цялото семейство е било увредено.

43

Минаващ

преди 5 години

В нито една държава не се живее лесно.Но в българия живота наистина е суров и труден.За това над 2 млн. сънародници емигрираха в чужбина.

42

Анонимен

преди 5 години

В Гърция лечението на такива болни е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО - безплатни лекарства, безплатни прегледи, безплатни изследвания!Човече, мой роднина живее в чужбина и преживя тежка операция. Самата операция, лекарствата след това, процедури за възстановяване - едно евро не е платил досега.На мен за операция от херния - какво да ти кажа. Доплатих си платно, не знам си какво още, че и храната си купувах. И това при положение, че чинно си плащам всички данъци на държавата.

41

postradal pasi

преди 5 години

До АНТИКъде е сертов с куфачето на золотов и колко му платиха да си прави опити с българите

40

postradal pasi

преди 5 години

До АнонименПрочети планът Калерги и ще ти се изясни...

39

Анонимен

преди 5 години

Много корупция и много крадене.Депутатите си сменят колите през 3-4 години, разни държавни агенции крепят патрийно верни кадри, които по цял ден си варят кафета, ТЕЛК се продава за няма и три бона, но за наистина болните и нуждаещи се хора пари вечно няма и постоянно се пускат СМС-кампании.Ако трябва да сме честни, лекарите и медсестрите също получават смешно възнаграждение. Затова и емигрират, де.

38

Анонимен

преди 5 години

Подслаждайте се със захарни изделия и ще сте много здрави!

37

Анонимен

преди 5 години

Някаква излишна полемика винаги се води,след всяко едно такова убийство.-Не бе, чувек, просто троловете на червената партия използват всеки глу пав повод да доказват как ГЕРБ му е дал секирата и затова ГЕРБ требва да си ходят, а Корнелия като дойде на власт, ще им залепи разцепените глави.

36

postradal pasi

преди 5 години

У нас психиатриите и лудниците се пълнеха с нормални хора борци срещу ционисти , комунисти, ДС, ...а истинските луди и психично болни са на върха на пирамидата

35

Бойколюб

преди 5 години

До Анонимен 34Много ясно,само ГЕРБ,а червените миш оци като теб ще натикаме в миши дупки,ъндърстенд?

34

До 37

преди 5 години

Не забравяй, че държавите за които говориш са с стотици пъти по-голямо население а ние сме около 7 - 8 милиона и преизчислено ги бием в пъти !