10

МАРИЯ

преди 3 седмици

До Любо Наистина!! Най-после и в България някъде да се преодолее простотията и да постъпят човешки. Знае се, че който не помага на животни, не се интересува да помага и на хора....
49960

9

Любо

преди 4 седмици

добре че мога да коментирам браво на тези доброволци трябва да им се дадат златни медали да бъдат наградени да ги обявят за герои браво Сега ще си го преместя голяма новина голямо нещо

8

ИСТИНАТА

преди 4 седмици

Нали има уж организации като тия 4 лапи ли какви бяха?! Май одят само де има 4 копита и то свински да облажат трътката и да са намаат, то бай ганьо за какво го бива друго освен да помпи на маса и да гали тумбака подире че голям и убав станал. Държавица пълна с дребни селски тарикати-андрешковци. Иначе за евро-фондове всички се натискат да папат готова пара, то тъй всеки знае с чужда пита помени да върти!!!

7

Дам

преди 4 седмици

Типична картинка за тая държава.. Пълно е с псевдо организации на животинска основа... Само лаят из медийнното пространство, бъркат се къде не им е работата, усвояват едни пари, дето изчезват незабелязано/скришно, бият се в гърдите при всяка възможност, но когато има нужда от реакция, действия и т.н. - тогава 112..6 дена бре, 6 дена и накрая доброволци... Нещастни Скапаняци!

6

Каракачанов

преди 4 седмици

Поне покрив са имали хайванчетата

5

Ристу

преди 4 седмици

До 8: Кое му е доброто да отглеждаш кучета свободно по улиците? И то "отглеждаш" е силно казано, защото нито ги ваксинират, нито се грижат за тях, а само им хвърлят остатъци. Кое му е доброто да сме първи в ЕС по брой бездомни кучета и по случаи на заразени с кучешка тения? Кое му е доброто да те лаят и хапят кучета, докато си вървиш по улицата? Сбъркан ти е морала на теб. "80-те процента"... За Дънинг-Крюгер да си чувал? Смешник.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Има добри хора! Браво! А номер 1 не е от тях , а от 80-те процента.

3

?

преди 4 седмици

Е, как са се качили на този покрив, след като това е трудно и за човек?
Разбирам да бяха котки, но кучета?
Все пак, добре че са ги свалили оттам.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Аман от ***!

1

Ристу

преди 4 седмици

Трябвало е да ги оставят там. А тези, които ги хранят - да ги глобят. Това е незаконно отглеждане на кучета на улицата.