17

Винету

преди 5 години

До 16. Хе-хе, най-омразният човек в България, пък печели всички избори (без един) досега. Как става тази работа бе, глу.пендер?

16

Преди

преди 5 години

Три дни гласуваха против преференциите, сега за, а народът плаща за простотиите им. Барниръбела да си подава оставката или да плати загубеното време в Парламента.

15

Изнервен

преди 5 години

До 15 червен анонимник. Ще вкарат радефф и нинова главите си в скута на Боко. България откога е бедна и корумпирана бе, кондом? От 10 г. или от 30. Гов.до червено.

14

Oтвратително и тъжно

преди 5 години

Само Румен Радев и Нинова ще те вкарат в пътя Тикво глупава. За десет годишното си безхаберно управление направи българските работници най-бедни в Европа, а България най-корумпираната държава.

13

Оф

преди 5 години

Прах в очите е тая афера. Въпросът е какво се прокара незабелязано междувременно...

12

Анонимен

преди 5 години

МизерниЦИИИИИИИИИИ ЖАЛКИ !!!!

11

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Барни Ръбъл ( Даниел Кирилов) е най-големия *** в 1337-годишната история на България, а е главния юрист на шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!! Тези кукли на конци - депутатите от ТИКВЕНАТА шайка нямат грам мозък и ЧОВЕШКО достойнство, за пореден път ще гласуват точно ОБРАТНОТО на това което са гласували вчера!!! Абе ....едноклетъчни безмозъчни мекотели са ГРОБАРИТЕ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

10

Анонимен

преди 5 години

След като БСП излязоха от парламента, а ДПС и НФСБ са против и може да не влязат, за да има кворум, какво точно ще гласуват герберите. Може да им се наложи да молят президента да наложи вето върху техния закон.

9

Анонимен

преди 5 години

Tu schte ima tu schte nama resil sram koi schte ponese nakasanie islagate boiko vie samite dep. Ot gerb dobre 4e boko vi naredi da ima prefer.

8

Анонимен

преди 5 години

Тия герберски депутати Борисов и на май.ка да ги нап.сува, пак ще тръгнат да разправят колко е прав.

7

ДртПрч

преди 5 години

Ама не може така да се огъвате пред всяка истерична кресла бе!

6

ХиХи

преди 5 години

На гербаджиите хоризонтите са ясни- те работят за народа на който щедро раздават пържоли а самите те живеят в панелни апартаменти и дъвчат филии с мас.

5

реалист

преди 5 години

А не сме били министър-председателска Република, а парламентарна. 240 готовани с привилегии и тлъсти заплати, а нямат глави на раменете си и собствено мнение. Оставка, намаление на депутатите на 100 човека и Президентска Република.

4

цвг

преди 5 години

Иде ми дойде ми.Тез абдали от граб-гроб как я виждат таз работа?Обърнаха д-вата на *** ,вече няма за крадене и източване,много слабо,да не кажем никакво производство,да не говорим за продукция на българска храна.......Ремонти посред зима във всички градове,ремонти на ремонтите,да не говорим за трепането ,убийствата и трагедиите и ний народът ще им простим и продължаваме напред,а дано ,ама надали..........

3

сминдух енд чесън

преди 5 години

На БСП хоризонтите са ясни ,те се простират до края на софрата ,на която са се присламчили.В момента достигат само солницата и пипера ,а толкова им се иска да докопат паницата с пържолите.Някой им дава надежда че интериора може да се промени ама надали.

2

ДПС

преди 5 години

Гледам този титан на правото и се сещам за нашата поговорка "Ахмаклар сонсуз", в превод от майчин език "Иdиotите никога не свършват".

1

Анонимен

преди 5 години

Ку-ку! Студентите по право умират от смях!