13

Анонимен

преди 5 години

Що пък да не ги съдим бе, ама да не в БГ,че тук ще ги пуснат условно като стой та гледай. Или ще ги осъдят на година две и ще ги пуснат след шест месеца за добро поведение и ,че са си признали вината.Всъщност що не ги съди Тръмпчо - там на места си имат смъртно наказание, пък другаде дават присъди от по 300-500-900 години.Американците може да вземат и англичанката Шашима от другата статия, като са толкова отворени.

12

шматка

преди 5 години

Тръмп пак го играе против ЕС.Иска да вкара в Европа няколко хиляди изпечени терористи а и знае че в ЕС няма смъртно наказание.Тръмпи на чия страна си

11

Идея

преди 5 години

Бесете поклониците на моамед на място!Никакви съдилища-Алла ще си го разпознае!

10

Анонимен

преди 5 години

До ужас8 Грешиш,сега са отчет в Русия,врътнаха се на 180 градуса,по стар обичай.Нека си ги вземе Путин.

9

Анонимен

преди 5 години

ЕС ,Англия,Канада,Япония,трябва да приемат закон,който да забранява на терористите да се завръщат в родината,да им се отнема гражданството.Мисля,че Австралия вече има такъв.САЩ на Тръмп и Русия да се погрижат за тях,те най-много са бомбардирали региона,в който са заловени.

8

ужас

преди 5 години

А като ги обучавахте и изпращахте да свалят Асад бяха полезни а !?

7

муспи

преди 5 години

Изсраел моли да приеме тези терористи, но срещнал остра реакция от Брюксел, и е принуден да си кротува под ботуша на САЩ. Една надежда, България да ги приеме всичките джадисти - няколко милиона, примерно 19, и предаде територията от Бургас до Пловдив и нагоре до Дунава на този изсраел, за Нов изсраел.

6

93310

преди 5 години

Решението е елементарно- даги прехвърлят в 404.

5

От 4

преди 5 години

"Доходите" в мнението ми по-долу да се чете джихадистите

4

Анонимен

преди 5 години

Вижте колко е ИМПОТЕНТНА Европа през 2019!!! Ако същите събития ги пречупим през погледа на Средновековните кръстоносни държави - те биха с радост приели, съдили и ОБЕЗГЛАВИЛИ подобни 800 доходите. Преди всичко за назидание на следващитеА сега - подхвърляме горещия картоф - Ако може кюрди, сирийци, американци и руснаци да го решат вместо нас. Джендърско мислене! Виждам същото при ромските събития в България 2018-2019

3

странно

преди 5 години

Не си падам по конспирациите обаче: ЦЦ закуси. ББ "разговаря" с Помпадур. ББ му звъни Търтиза.Дали ще можем да осигурим 3200 девици?

2

Евромакепитек

преди 5 години

Лондон нали е в Брекзит за какво реват ние европитеците плюем на съда в Хага и на джиnадистите. Президента на САЩ трябва да е черен и жена му да трaвестит, тогавa ще преговаряме. ЕС не съди джихaдистир а ги черпи със евроатлантизъм и демокрация и ги интегрирал Юнкер и Мей лично ще пратят Могерини в лагера на ИД и ще ги осъдят на място.

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Сйрйя, е, кралство,...Не- забравяйте, това....