23

Анонимен

преди 5 години

Нищоговоренето няма бъдеще. Имам чувството, че този пич има бутон, с който при включване, започват едни безсмислени тиради с преливане от пусто в празно.

22

Анонимен

преди 5 години

опописаното криминално минало важи изцяло за доста БГ-та И много важи за съпартиците на джамбазки

21

сдф

преди 5 години

Тез двама пиклюфци освен да се намърдат на софрата и да гризкат кокала ,друго не мога да видя да целят,няма да се учудя ако и те има сделки с бароните за глас тук ,глас там...........

20

ще гласувам за ангел

преди 5 години

До Крайне гледаш ТВ, човеко ! ангел джамбазки от както е влезнал в политиката се занимава с тези, ама една лястовичка пролет не прави. а в това време " етноса" коли и краде.

19

Мда

преди 5 години

Джамбаза ще пие една студена вода на евроизборите!Напълно заслужено!Не ни трябват политици,които предизборно ще ни казват колко са лоши *****!Ние тези неща си ги знаем от печален опит!Вече е време за решителни действия,а т.нар. "Патриоти" НЕ са способни на такива!Ще трябва да си намерим други,по-твърди!за гербаджиите какво да кажем-тия за еврофондове и майка си ще продадат,камо ли държавата....

18

Анонимен

преди 5 години

Днес почина от раните си в болницата още едно българско момче пострадало от касапницата в Кюстрендил....

17

ДИВАК

преди 5 години

До Анонимен16 - " няма затваряне на устата"- а нужно ли е да мълчи или да мрънка като "дивак/ци" ( това са твои цитати и явно ти си необуздан емоционолно )За кой етнос имаш в предвид :индийски , тракийски,мизийски,илирийски или древно егиретски ?

16

Пак питам

преди 5 години

Има престъпни структури с ясна йерархия и ясен тип дейност, 80% от някои видове престъпления са дело на един и същи етнос. Но защо социолозите и етнолозите от БАН се правят, че няма такова нещо?И в двата института те уверяват, че имат учени ***лози /сложих звездички вместо името на етноса/, но според писанията им се оказва, че този етнос се състоиот най-свестните български граждани.С тези писания стават доценти и професори, НПО-тата им казват "Браво!", ние им плащаме заплатите. Кого обслужват?

15

Горан

преди 5 години

Добре, де каква е тая снимка сега, как надига вода? Толкова ли не можахте да изчакате, да му направите една нормална снимка?

14

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАКГлупости! Няма затваряне на устата, когато започне да говори на етнически теми. Не може да овладее емоциите си, гневът му избива отвсякъде. Губи контрол. АргОментирано изказване не може да се нарече. Нормално е да бъде подкрепен от "дивак/ци".

13

ДИВАК

преди 5 години

кое ми харесва на Джамбазки :Гладка реч (без "парламентарно" Ъ...кане) , точно и аргоментирано без многословия изказване,безупречно владеене на правните закони и всяка дума е на място!Достоен БЪЛГАРИН да ме представлява в ЕП !!!

12

Само ВМРО!

преди 5 години

Намериха се хора с топки да се захванат с .престъпност, трябва да ги подкрепим! Ако искаме да заживеем като цивилизовани европейски граждани, трябва да го покажем на дело, а не да се плюмчим пред компютъра! ! Който не ги подкрепя, значи иска .. да завладее държавата.

11

Анонимен

преди 5 години

до12 ДивакИ аз ще гласувам за това момиче, само че при едно условие ако наистина си дьржи на думите!

10

ДИВАК

преди 5 години

това момче ми харесва ,от 2 години следя изказванията и действията му в ЕП . Най-дейният евро депутат от всички българи с реални постижения! Ще гласувам лично за него !!!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Добре се, ама защо чак сега ?!ГЕРБ управлява 10 години България.ВМРО са от 2 години във властта.Какво им пречеше досега да притиснат Гольовците, които вилнеят, откакто няма ВИС в Кюстендил ?Защо трябваше да бъде убит човек, че да се реагира ?И само Гольовците ли са ?И само Кюстендил ли е ?А, другите ромски кланове ?А, другите ромски махали-държави ?Тях като убият още българи, нали ?!

8

Анонимен

преди 5 години

до 8Ти нещо лично ли имаш, та от сутринта не спираш да повтаряш шкембе войвода!

7

ДртПрч

преди 5 години

Браво на Джамбазки! Хич е ми дреме от кои е. Важното е, че върши работа.

6

Анонимен

преди 5 години

Радев затова настоява за истребители, защото само с багери не се удържа фронта !Танковете да дойдат #

5

Анонимен

преди 5 години

Патериците на Гроб пак протягат крадливи ръчичка към властта. Шкембе войвода и Джамбазко. И което е по-важно - и двамата с турски фамилия.

4

Не съм експерт, но..

преди 5 години

Нищо няма да излезе от тая работа. Сега целия род ще излязат болнави... и ще ни осъдят в Страсбург