57

софиянец

преди 5 години

Ми и в полша големите риби са комунисти.Със заводчета.Ако ме разбирате.

56

До55

преди 5 години

Каскетков бегай в рашка там е рая.

55

Анонимен

преди 5 години

Избягалите от Източна Европа са много повече от избягалите от Северна Корея.

54

Анонимен

преди 5 години

Превърнат е в демократ, а робският труд е друго и не е свързано с демокрацията на Запад. Всеки демократ може да пуска в урна една хартия през 5 години и през това време да работи като роб. Демокрацията си е демокрация, но сиренето е с пари. Не се допускат разни права на работниците, синдикализъм, бунтове срещу работонаемателите. Полицията бие здраво на Запад.

53

Анонимен

преди 5 години

Според холандските закони, извличането на печалба чрез експлоатация на работна ръка е престъпление",.............................а според нашите - това е благинка за олигарсите БИЗНЕСМЕНИ, които пускат по някой лев за бюджета на държавата, като свалят ризата , ЧЕ И КОЖАТА от гърба на народа.

52

Анонимен

преди 5 години

ДОСЕГА ХИБРИДКИТЕ НИ УБЕЖДАВАХА, ЧЕ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА.ОКАЗА СЕ, ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЗПРАЩА ХИЛЯДИ РАБОНВИЦИ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА.ТАКА ПРОПАГАНДАТА НИ ЗАТЪНА В БЛАТОТО.

51

До мария

преди 5 години

И какво да гледам,***?

50

хахахаха

преди 5 години

хахахаха

49

До преписвачката

преди 5 години

Борянче, я си прочети заглавието и помисли отговаря ли по смисъл на текста. Хем били избягали, хем изпратени. Последно?

48

бг

преди 5 години

не са бачкали в Бг....

47

Анонимен

преди 5 години

Последно избягали или изпратени от режима?

46

Анонимен

преди 5 години

Същото беше и с нашенеца в Коми. Нищо ново под слънцето.

45

Анонимен

преди 5 години

Добре бе хайде някой да ми обясни, режима на Ким ги праща в Полша да работят и после им прибира заработеното,как става тоя номер.Дали корееца ако му е много зле няма да си бие камшика.

44

Анонимен

преди 5 години

Искат дa се върнат ама немаааа, Ким е затворил границата и не ги пуска наобратно, оня ден простреляха отново един на оградата, искaше да емигрира от ЮК във СК. Cвърши се вашата и да му се молите на Ким няма да ви пусне наобратно. Бачкайте си във коработроителниците, че заема на крaварите е 22 трилиона долара някой трябва да бачка за да се върне. Hе по 12, а по 36 часа ще бачкате!

43

до до до до

преди 5 години

уики казваЮ Кей просперира след като премахнаха тежката военна диктатура след 1990 и икономиката им стана по свободна,а в БГ колапс икономика!

42

До 42

преди 5 години

Други, такива вицове знаеш ли?

41

Анонимен

преди 5 години

Не са избягали, а са прокудени във СК или си комунист или те прaщaт в робство в ЕС. Понкога по границата войниците гонятт демократите към САЩ и ЕС севернокорейците плачат и искат д се върнан във СК обаче връщане няма или отиваш във САЩ и ЕС или те убиват. Да си комунист и свободен е въпрос на ест във СК ако не си честен отиваш да миеш клoзети в САЩ или във Полша.

40

До до до

преди 5 години

Брей, пеше го уикито. Аз глyпака, да уча 8 години икономика и да не се сетя да погледна в уикито. Както и да е, и как точно в условията на капитализъм и демокрация Южна Корея успява да просперира днес? Кажи какво пише в уикито по тоя въпрос?

39

Анонимен

преди 5 години

Който е против комунизъма го пращат европеския ГУЛАГ там смъртта и робството са му в кърпа вързани. В Северна Корея най-страшното наказание е да те пратят в ЕС, хората отказващи дa тръгнат за ЕС ги убиват на границата. По улиците в Пхенян навяскъде има снимки на заклани и изнасилени европейци.

38

до до

преди 5 години

Това е факт пише го в Уикито - БВП по ППП на ч.от н.!През 1980 година;България е два пъти по богата от Южна Корея!!!