48

Анонимен

преди 5 години

Евала, поне нарича нещата с истинските им имена. Не го раздава полит-коректно и толерантско-европейски. Затова го признавам и ще гласувам за ВМРО.

47

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е едно дрънкало, нито е патриот нито е българин нито е политик, само празни приказки приказва и то големи, но в същност изобщо не му пека за България стига да го оставят министър. Не е мъж тоя човек, вЕрвайте ми!

46

Hristoff

преди 5 години

Каракачанов. до кога ще търпим тая неадекватна ***?

45

ХХХХХ

преди 5 години

Наближава и времето за ДЕЙСТВИЯ !!! Аз съм напълно уверена в Г-н КАРАКАЧАНОВ. ЧАШАТА ПРЕЛЯ !!!!!

44

11111111111111111111

преди 5 години

САМО Г-Н КАРАКАЧАНОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ !!!!! 100%БРАВО !!!!! УСПЕХИ !!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода като министър на войната направи поне едно коремно

42

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

На България и е нужно спешно , една нова не лъжлива и праведна партия със здрави и строги закони за която народа и да гласува и естествено едно ново правителство. Така България може да изплува от тази *** кал , дето е забъркана от Б.Б.и ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВМРО. МНОГО ЯСНО !!!!!! БРАВО Г-Н КАРАКАЧАНОВ. УСПЕХИ !!!!БЪЛГАРИЯ Е С ВАС.

40

ХХХХХ

преди 5 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ Г-Н КАРАКАЧАНОВ. БРАВО И МНОГО УСПЕХИ !!!!

39

ВМРО

преди 5 години

Дела а не думи г-н Каркачанов!!! Кои са законите за защита на българите приети от НС ??? Колко ще търпите анархията в България ???

38

Анонимен

преди 5 години

Ромите са патриоти и всички гласуват за Вемерео и Ятака

37

Анонимен

преди 5 години

Поне ги споменават проблемите ! Кога ГЕРБ, БСП, ДПС или някоя друга от управляващите партии през последните 30 години е споменавала за тези проблеми ? Ясно е, че трябва да се вземат мерки, но защо плюете само Каракачанов ? Ясно е, че ще извлече политически позитиви, но нима другите политици не действат на същия принцип ? Време е да се обединим и да искаме от управляващите конкретни решения, защото настава време разделно !

36

До Разнасяте раздор

преди 5 години

Не те е срам!Намери се някой да не го е страх от наглостта на НПО-тата и веднага го обвинихте, че той бил създавал етническо напрежение.От години ври и кипи негодуванието срещу нелогичното толериране на мързела и безотговорността на един точно определен етнос. Съвсем малко е нужно, за да пламне не гражданска война, а светкавична разправа със самозабравилите се.Българинът е търпелив и цивилизован, колкото и да им се иска на някои да изтълкуват това като страхливост. Но всичко има предел!

35

За едно нещо бъркаш,

преди 5 години

войводо!Относно понятията "роби" и "робовладелци".Определени среди отдавна внушават на въпросния етнос, че етническият произход е без значение и че 5 века по нашите земи религията била определяла кой е роб и кой е робовладелец.На този етнос се внушава, че българите са били роби. Припомня му се, че според Корана мюсюлманинът може да разполага както иска с живота, имота и честтана не-мюсюлманина и се дават надежди, че тук отново ще стане ислямска империя и индийците щели да са господарите.

34

бай х

преди 5 години

проблемите ги знаем другарю вице премиер и министър на отбраната какво направихте до сега за тяхното решаване ????

33

Моника

преди 5 години

Ред и справедливи наказания за деянията им са нужни.Деянията на тази общност подклаждат етническото напрежение,а не изказване на Каракачанов например.Нагло е да се правят опити за неглежиране на ситуацията от страна на депесарите.

32

разнасяте раздор!

преди 5 години

Каракачанов прави само едно- ПОДКЛАЖДА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ преди изборите.Това не е патриотизъм.Омърсихте, опорочихте и думата "патриотизъм".Днесът стана медия за разпространение на етнически раздор!

31

Анонимен

преди 5 години

Време е за жътва. Изборно време. Патриотите и ДПС са като скачени съдове. Взаимно си помагат, втвърдяват си електората.По делата им ще ги познаете! Само крещят, но черпят с пълни шепи от "меда" на търтеите, които не спряха да си отглеждат, с нашите пари и животи, с една единствена цел - власт! А иначе всички обичат да говорят за справедливост, особено в предизборно време!Дойде ред и на Каракачанов да се поупражнява.

30

дай дефиниция!

преди 5 години

На Каракачанов родолюбието в какво се изразява???ТОЧНО КАРАКАЧАНОВ ДА КАЖЕ- КАК РАЗБИРА РОДОЛЮБИЕТО? Да даде дефиниция!При него виждам само СРЕБРОЛЮБИЕ.

29

Анонимен

преди 5 години

Да кажат Валери и Волен,които обещаваха минимална пенсия 500 лева,минимална заплата 1000 лева,след договорки с ГЕРБ и триста зора,свалиха обещанието за минимална пенсия от 500 на 300 лева,а де факто минималната пенсия е 160 лева,какво стана,че не увеличиха поне пенсиите?