10

Анонимен

преди 5 години

Неваксинираните при един случай в населеното място трябва или да се ваксинират или да се изолират оттам

9

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че масово нямат ваксини и това дава бързо разпространение, ваксини раните не се явяват като препятствие, така че неваксираните да са защитени от тях. Понеже човек среща доста хора на ден. Вероятнота да се предаде на следващия неваксиниран е голяма. В малките градове понеже всеки познава чрез еди кой си всеки крьгът се затваря.

8

Лекар

преди 5 години

В България ваксината за морбили се въвежда през 1963 г., тогава се имунизират всички деца до 15 годишна възраст. През 1971 г. се прилага комбинирана ваксина срещу морбили, паротит, рубеола.

7

Анонимен

преди 5 години

До МорбилиМного знаеш.

6

Анонимен

преди 5 години

До RikoНали? Докторите чудеса правят. От всичко те спасяват. Пък ако някое умре ще е защото някой не си е свършил работата.

5

Морбили

преди 5 години

Ваксината за морбили е въведена в България през 1970-71 г . Всеки роден по-назад няма такава. Хайде сега треперете от страх! ....

4

ДртПрч

преди 5 години

Абе морбилито не е шега работа. И под лекарско наблюдение могат да направят белята. Има и късни усложнения, които не се лекуват. Най-сигурна си е ваксината. Дано се оправят всичките!

3

Riko

преди 5 години

Ще се оправят децата... Щом са под лекарско наблюдение няма страшно.

2

До Боряна!

преди 5 години

Боряна, кой ти пише така неграмотно заглавията? "Още три случаи......"

1

Анонимен

преди 5 години

След 90-та година няма безопасни и истински ваксини затова народа спря да ги ползва. Колко деца пострадаха от тези ваксини и останаха инвалиди за цял живот. Истинските ваксини които майка е поставяла като медицинска сестра бяха през 60-те 70-те и 80-те години. От онези ваксини няма нито едно бебе и дете пострадало и станало инвалид. Но тогава нямаше такива като Москов, нямаше мутри на власт, нямаше домократични ваксини. Имаше държава и народ. А сега коч.ина и стадо овце.