272

Анонимен

преди 5 години

Май опити за заблуда. Втори мандат управляват с дпс. Дали ще премахнат решението за липсата на ценз на членовете на комисии? А това, че махнаха втория екземпляр от протоколите от СИК и това е предпоставка за фалшификации! И че герб и дпс ще взимат самостоятелно решенията в цик,оик,рик и сик без квалифицирано мнозинство. А мъртвите души кога ще ги извадят от списъците ??? Законно ли е да бъдат там?

271

Какво

преди 5 години

От маневрите на ГЕРБ стигнахме до кривата круша.

270

Joko

преди 5 години

До Бойко е тарикатЕдин път стомничка за водичка, втори път, трети път...... и.... накрая цамбур в гьола.

269

Анонимен

преди 5 години

Докато Цв.Цветанов прави избори, ходи редовно на молитвени закуски в САЩ и Б.Борисов услужливо е подал зад.ника си на началниците в Брюксел и е навел глава за помилване каквито и преференции да върнат и нови ЦИК да изберат няма да помогне да изметем. Запомнете добре процентната разлика между ГЕРБ и БСП - отново ще е 5% в полза на първите- от сега се знае.Няма правила, няма това-онова.Това са "уж"избори и "уж"честно спечелени от ГЕРБ в "уж" държавата България - Бог да я пази.

268

Анонимен

преди 5 години

забелязал съм ,че тук се пишат много умни коментари с изключение на 2-3 герберастки тролчета,които освен да си служат с цинизми и вулгаризми,други аргументи нямат...като 300 например...електората на Бойко... а и самият той е *** като човек и като политик...

267

Анонимен

преди 5 години

Сега Бойко ще го играе онеправдан щото видите ли връща ниския праг на преференцията , а те БСП не искали да влизат в парламента. Сега цялото "ангелско войнство" ще ни обясняват как нашия БОГ- БАЩИЦА мисли за народа си и всичко в името на спокойствието и добруването! Абе Бат Бойко не сме балами за да разберем, че целта ти са останалите промени - смяна на комисията , обикновено мнозинство, членове без образователен ценз и намаляване възможността за обжалване, както и бездействието по прочистване на списъците. Не забравяй да поканиш и ДПС на съвета щот сте в коалиция от кметуването ти. Нека духов

266

Анонимен

преди 5 години

Вижте му визията и си направете сметката кой ви "управлява". Вижте го добре!

265

Най

преди 5 години

Се кефя на гепирастките тролов. Вчера срха убедително сега требе да го ядат.

264

Анонимен

преди 5 години

Едно време тиняци като гербавите гниеха по занданите и лъскаха кeнeфитe на дъртите пандизчии, сега са захвърлили лопата, с която до вчера риеха гюбрето, сложили са безвкусните костюми и селяшки рокли и са тарикати...

263

Анонимен

преди 5 години

Много долни селянчета дойдоха в столицата и се вляха в стройните редици на Гроб с надежда да докопат суджука!Гладни, алчни и напълно безморални!

262

Анонимен

преди 5 години

Цацаров без да се бави обяви, че до Бойко не е достигнала нито една щафета или петалка суджук! Въпрос - до кого стигна тогава!? Не вярвам оня юнак сам да ги е изручал 3-4 тона!!!

261

Да де

преди 5 години

Бочко, твоята простотия и простотията на Цвъкито явно са много заразни. Погледни си обкръжението. Тиква до тиква, *** до ***.

260

фичо

преди 5 години

До Ай сиктир!Абе те мозък имат, ама само за да докопат суджук. Как да теглят една м.м.н. на тиквата като ще изпуснат суджука.

259

Анонимен

преди 5 години

Хм-ммм! Само преди 2 дни от Мюнхен ли, къде беше на набиване на обръчите ни обясняваше, че тези неща по промени в изборните правила ги е оставил на парламентарната група и т.н.! Да, ама нет!

258

Анонимен

преди 5 години

нещастний народе какви???? те управляватако не ги изметеш - заслужил си съдбата си

257

Анонимен

преди 5 години

крадливото овчарче се изявява в последно време и като лъжливото овчарче

256

Ай сиктир!

преди 5 години

Добре, де! Тея като Данил Кирилов и подобни мекотели, ако имаха 2 /два/ милиграма достойнство щяха да теглят една пм на Цар Тиквар и да напуснат ТКЗС ,,Герб" До вчера се потиха по телевизии и радиа да ни убеждават колко правилни промени са направили в закона, как БСП създавало съмнения в демократичния процес, как всичко е почтено и неотложно, антикорпоративно и прозрачно, без задкулисни договорки и подли игрички! Троловете и те доста се сзмъчиха тук....! И сега със същата жар - обратното!

255

фичо

преди 5 години

Баааарниръбаля голям мозък бе, ще внася поправки в необнародван закон и без указ на президента. Малииии , тези много прости калинки бе, вече се съмнявам Цвъки да е завършили физкултурата, само е гледал мачовете на съучениците.

254

Къде си?

преди 5 години

Къде се скри Цветанов? До вчера нямаше медия в която да не опяваше, колко добър избрен закон са приели заедно с ГЕРБ и ДПС.

253

АНОНИМЕН

преди 5 години

Боце ще се откаже от властта за да може Корнелия, и ние, да връщаме поне 16 млрд. заеми, а тоя с ...х.я на рамо и където го повикат, както с цар Фердинанд ще абдикира с пълна торба финикийски знаци ...!