54

Никола

преди 5 години

ВСЕ НЯКОГА НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАРЕКАТ С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, А ИМЕННО - ИМА ЕДНА (ЕДНИ) ПРОСЛОЙКИ ВЪВ ПОЧТИ ВСЯКО ЕДНО ОБЩЕСТВО, КОИТО ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ПАРАЗИТИРАТ СЪЩОТО ТОВА ОБЩЕСТВО И ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД ОТ ТАЗИ КЛИНИЧНА СИТУАЦИЯ Е ЕКСТРАКЦИЯТА НА СЪЩИТЕ ПРОСЛОЙКИ. ЧИСТО ФИЗИЧЕСКОТО УНИЩОЖЕНИЕ, СЪЧЕТАНО С МАСИРАНА ЗАКОНОВА КАМПАНИЯ, ОСИГУРЯВАЩА ПОГОЛОВНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ ОТ РАЗМНОЖАВАНЕ НА ТЕЗИ СЪЗДАНИЯ.НЕ ЧЕ ТЕ СА НАЙ-ВАЖНИЯТ И ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НА ОБЩЕСТВАТА, НО СА СЪЩЕСТВЕН ФАКТОР ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО ИМ

53

Никола

преди 5 години

редактора(сайтния), а ти да не би да си tciganin (тази "азбука" ми е толкова противна, че дори не знам как се ползва, за да се изразиш на Български!), че така ревностно триеш всички по-пиперливи коментари относно тоя противен "етнос" коментари?Или в тон с мекокиткестата европейска "политика" по въпроса, всичко що е в ущърб на "интеграцията", вече се счита за неприемливо и на моменти дори пристъпно?

52

Слав

преди 5 години

А някакви бяха писали в детска книжка приказка за добрия ром.. Абсурд!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Някога Ванга беше казала че черната раса ке превземе света. Нещо да забелязвате как се сбъдва и това нейно пророчество?

50

Никола

преди 5 години

значи на лайнарица (момент пак да го напиша с вонливите букви - lainaritca) мога да пиша каквото искам, а на РОДНАТА МАЙЧИНА АЗБУКА НЕ?!?ГОРКО НА тоя народец........, не слагайте цветя пред паметниците на Васил Иванов Кунчев утре, той не би искал да го правите......., той не обичаше мижитурките (mijiturkite)....

49

Мухаха

преди 5 години

Някакви супер героични цитати във Фейсбук..... а иначе мама го довела в полицията .

48

179

преди 5 години

Целенасочена политика за унищожаване на белите европейци.Това се случва в цяла Европа . На лице e етническо изтласкване. Подмяна на населението най-вече в Източна Европа където има много роми - България,Сърбия, Румъния, Унгария , Македония. В Западна Европа действат по друг начин . В всички ес континентални държави бялото мнозинство скоро трябва да стане малцинство. Да се претопи или изцяло да се премахне.

47

до 43

преди 5 години

не бях влизал скоро в такива сайтове , скоро го направих и бях потресен колко е голям процентът на ромите...направо ужас

46

Анонимен

преди 5 години

най ме притеснява че има 2432 приятели .........

45

Румелия

преди 5 години

Индианците ще са новите господари на тази територия.Жалко че през вековете милиони хора/ траки,византийци,турци,българи/проляха кръвта си за тази земя и накрая Джони от махалата да спечели без бой.

44

Анонимен

преди 5 години

Анаболно .... Цветът на нацията!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че не е убиец! Той е ром! Единственият ром, който си призна, и фамилията му си призна, че е убиец - и то много бързо, беше онзи от Русе. Който зверски уби журналистката.

42

Анонимен

преди 5 години

Ако влезете в сайт за запознанства почти всеки пише неграмотно, като този ром.

41

Елка

преди 5 години

Какъв ром, той си е чист българин. Свалете статията, като тенденциозна и невярна.

40

До 40 Анонимен

преди 5 години

Човека си беше написал на бащин език "ne vqrvm".Е как а не му отговориш?

39

До 40 Анонимен

преди 5 години

Ко каза..Ко?

38

Анонимен

преди 5 години

Tози е Джурелец.Демек смесица между българин и ***

37

djaksan

преди 5 години

"работил за БМВ" хаххахаха

36

SHTANGI

преди 5 години

В ареста имат ли право на смартфони и интернет? :D

35

Гучи

преди 5 години

Народа умно го е казал "Крушата не пада по-далече от дървото". Баща му е българин с прякор Гучи - познат в миналото с опитите си да бъде известен кюстендилски бандит, но за съжаление акъла и за това не му стигаше. Майката - индийка от Гольовския род...та имайки предвид, цялата тази генетична обремененост няма как да излезе друго, освен ром с голямо самочувствие и малък мозък.