32

Анонимен

преди 5 години

Да ги оставят в вонящата турция.

31

муспи

преди 5 години

Бойко Борисоф пак напомня, че му писна вече да моли Брюксел, Вашингтон и естествено Синедриона използвайки близостта си с Натаняху, да ги дадат тези палави дечица на България за да си задоволи нуждите от доктори и адвокати, и най вече да си подобри популацията! Тъй като болшинството са малолетни, ще им се осигури изключително толерантен лагер-санаториум, в който ще има първокласна храна, джим, плувен басейн и най важното - стаи за нетрадиционни. На борба другари с класовия враг - Нацизъм Бг!

30

Европейка

преди 5 години

Да ги изпратят да ги съдят семействата на обезглавените от тях. Либерастките адвокати в Европа и *** правозащитнички ще ги освободят.Един политолог каза,че единственият начин да се победи ИДИЛ е ФИЗИЧЕСКИ да бъде унищожена.

29

Врачанин

преди 5 години

Абе вие луди ли сте, или на луди дрейте носите ..

28

Анонимен

преди 5 години

Водят на списък 800 престъпници. Проблемът е как ще ги изловят и в коя държава ще ги наказват!

27

men

преди 5 години

в месомелачката и после халал кайма за юродите от саудитска арапингия.

26

Анонимен_777

преди 5 години

Отново се икривяват думите на Тръмп, след като минат през 'лещите' на медиите !Той е казал че е нужно да бъдат екстрадирани в Европа, за да бъдат съдени, защото има възможност да бъдат освободени, а НЕ ''да бъдат приети'' ! Има съществена разлика !!!Момента в които осъзнаваш че чрез собствени усилия и любопитство можеш да бъдеш по-добре осведомен отколкото ако се доверяваш на 80% от ''медиите'' ! ( Въпр. момент е настъпил отдавна, особенно за България, но е добра възможност да се отбележи ...

25

Анонимен

преди 5 години

НЕ, или в най-лошия случай - обмяна срещу всички емигранти!

24

Накратко казано

преди 5 години

ТЦ!

23

Анонимен

преди 5 години

А защо не ги убият на място. Съвсем демократично - един контролен в тила. Те как рязаха глави на европейци. Ако америка иска да ги взема и превъзпита. Те имат опит с н3гра и латинос.

22

баба мара

преди 5 години

сащ ги предават с протокол на асад да ги съди с Европа не се занимаваите аз воинас никого не искам и не искам и мен да ме въвличат

21

Анонимен

преди 5 години

разбира се, нека ги приеме обратно, после нека ги осъди и вкара в затворите. За да могат да обучат още много себеподобни там.

20

Темелко

преди 5 години

Само Израел се справя ефективно с тази ислямисткa напаст. Между другото трябва да се отнеме женевската конвенция за терористи. Ако си терорист и си рязал глави значи нямаш човешки права и трябва да бъдеш разстрелян. Няма никакъв смисъл данъкопладците да плащат за разни тероpяги да лежат в затвора. Знаете ли какви са затворите в Северна Европа? Терористите ще си живеят като в хотел. Нито работят, само ядът, пият и си лежат. Просто ги ликвидирайте. А червените да ревцунят колкото искат.

19

факт

преди 5 години

Защо при Руснаците,Иранците и Сирийската армия няма пленници терористи?САЩ са агресори в Сирия те незаконно се намират там и пазят терористите....

18

баба мара

преди 5 години

защо Европа ще приема 800 убии-ци да ги предадат на асад които да сепогрижи подобаващо за тях

17

ужас

преди 5 години

Поредно доказателство кой изпрати терористи в Сирия да колят и бесят,какво доказателство искате още?

16

Анонимен

преди 5 години

Да ги докарат в софия та да се оженят за гендафите и да прайдват заедно

15

Lan

преди 5 години

Ами ако въведат старото правило - за държавна измяна наказанието да е смърт, да приемат! Приемат, разстрелват, червеите и толкоз - проблемът е решен!

14

Евросексуалист

преди 5 години

Това не са джихадисти, а евросексуални лекари и инженери, които бягат от войната и насилието над жени. Идват в Европа, за да работят, а не да чакат наготово жилища и пари. Също така с радост се включват и в гей парадите.

13

tsvetan lazarov spas

преди 5 години

До somebodyNEMA POVECHETO BRATLETA SI IMAT BG PASPORTI I TO REDOVNI KOI IM GI E DAVAL I KAK I ZA KOLKO SHTE RAZBERETE NEKOI DEN A U BG U NAI DOLNITE MANGUSI NESHTUT DA STOIAT SMETAITE KVA SMESHNA DURGHAVASME A ZA RUSKITE MUDGHIHI NEGI MISLETE TAM NAI PRAVILNO GI INTEGRIRAT