14

пътешественик

преди 5 години

Запазете спокойствие. Б.Б. ще се обади от Мюнхен или Брюксел или който и да е друг град извън България и ще даде нареждания какво да се прави.

13

Х

преди 5 години

Федотов онзи ден минал през България, само той ги е изхвърлил тези отрови.Имал информация , че Гебрев ще мине от там.

12

чарли

преди 5 години

Наложете му глоба 500 лева и да продължава да си работи.

11

АнонимеН

преди 5 години

До ЕсВРЕМЕТО НА КОМУНДЕНЦАТА КАТО ТЕБ СИ ОТИВА! И БОРИСОВ И БСП БАВНО НО СЛАВНО ЩЕ ОТИДАТ В ИСТОРИЯТА ДО 10 ГОДИНИ!БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА ВСЯКО ГОДИНА 2 МИЛИАРДА ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС А ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС 1 МИЛИАРД И ТО КЪМ ТОВА Е ДОБАВЕНО АКО ИМА НЯКОЕ НАКАЗАНИЕ ОТ ЕС!БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛЮ СЛУГА НА БКП РУСИЯ ! СЛУГА НА ЗЛОТО!

10

Фандъкова

преди 5 години

Те поГЕРБаха България!

9

Ес

преди 5 години

От ЕС единственото положително е безвизово пътуване, но това не е в наша полза. Булекзит ще позволи като нарасне вътрешното напрежение да изметем олигарсите и протежетата в парлмента, ще възпитаваме децата си правилно, ще се отървем от налагане на джендърство и безродство, ще можем да създадем икономика. Понеже на практика сме поробени и нямаме воля и потенциал да излезем сами остава да се надяваме на скорошно разпадане на ес, а то не е далеч за щастие.

8

Анонимен

преди 5 години

Седя и се чудя, възможно ли е да се оправим без булекзит и без катаклизъм. Май не. Нормалните хора загубиха надежда и не проявяват никаква инициатива защото накрая тарикати платени от олигарси яхат вълната и нещата продължават. В същото време се изгуби всякакъв морал и простащината, агресията и анархията ни завладяха, защото това се показва от мин. председателя надолу. А от ЕС каквото и да се препоръча е неприложимо и несъобразено с нашите реалности, а и никой няма интерес в БГ да е добре.

7

Анонимен

преди 5 години

Герб=фес паша

6

Анонимен

преди 5 години

ееее вижте как се прави, мятат си с тонаж някъде, после общината им чисти и съхранява и тн, което за токсичните отпадъци е най скъпият ресурс.хайде намерете сега фирмата и всичко под ножа.

5

Луд

преди 5 години

Народонаселение-90% .диоти. После държавата била виновна.

4

АнонимеН

преди 5 години

ТЕЗИ СА МНОГО ХИТРИ УПРАВЛЯВАТ НЯКОЕ ООД И КАТО ЛУ НАЛОЖИШ ГЛОБАТА ФИРМАТА Е ФАЛИРАЛА И НЕ ВЗИМА НИЩО ДЪРЖАВАТА!!!ТРЯБВА ЗАТВОР ЗА ТАКИВА НЕЩА ЩОТО ПОЧВАТА СЕ ПРОСМУКВА С ТАЯ ОТРОВА И СЕ РАЗНАСЯ С ПОДПОЧВЕНИТЕ ВОДИ ПОСЛЕ НИЕ ЯДЕМ ТЕЗИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ И МЕСО И МЛЯКО ОТ ЗАРАЗЕНАТА ПОЧВА ДОШЛО И ТРЕВАТА МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОКСИЧНА ЧЕЛ СЪМ ГО АКО ОТДОЛУ СМУЧЕ ХИМИКАЛИ!

3

Пешо пестицида!!!

преди 5 години

Самата държава и населението са пестицидни!

2

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Бързо ги чистете ,че ще паднат цените на имотите в района

1

пожелание

преди 5 години

ЗАКРИВАНЕ НА ФИРМАТА ,А ШЕФА И -5 ГОД. В ЗАТВОРА !!