110

до 111

преди 5 години

Сърбите са ни били врагове за малко и за наш късмет неуспешно,докато турците са ни дърпали 500 години назад и днес ни съсипват с некачествените си стоки,филмите които вървят поняколко телевизии и кой знае защо поне половината българи ходят там на почивка,а не в други страни!Да ти кажа,че за последното и ние сме си виновни.

109

до 111

преди 5 години

Не си прав.Ходил съм няколко пъти в Сърбия и от никого не видях лошо отношение.И понеже езика е близък до нашият се чувствах все едно ,че съм си в България.

108

floro

преди 5 години

Хората които сравняват музиката на Шабан с чалга, явно не са слушали Шабан и се изказват неподготвени. Бог да те прости легендо!

107

ДУЧЕВ 79

преди 5 години

НЕ Е ТУРЧИН ЧОВЕКАМИСЮЛМАНИН Е ИМА РАЗЛИКАСАМО НАШИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ТУРЦИЛЕКА МУ ПРЪСТЛЕГЕНДА Е КОЙ КАКВОТО И ДА КАЗВА

106

Иван

преди 5 години

Боговете не умират!

105

Анонимен

преди 5 години

Най-големите врагове на България са турците, а не сърбите - доказателствата за това за отлежали във времето поне 500 години. Но на Валентинци не им е угодно. Честит имен ден със закъснение туркополкониче!

104

Анонимен

преди 5 години

"Имайте малко самочувствие бe, вие сте хора от най-старите земи в континта, какво припадате по разни американци и англичани постоянно!"Ми точно щото имаме самочувствие не слушаме разни сръбски чaлгии, най-малкото ако ми се слуша чалга си имаме достатъчно българска.

103

Анонимен

преди 5 години

Поклон Шабане. Има правде, има бога!

102

до 109

преди 5 години

Ти като си почитател на "световната" музика и като не слушаш "чaлгия" до къде си я докарал? Висиш в *** и в днес бг да хейтваш успял човек. Препоръчвам ти да се запознаеш с това какво е Балкан и какво е Ориент! И още нешо - цялата американска чалгияя, с която ни заливат също използва ориенталски мотиви, но това те кефи нали. Имайте малко самочувствие бe, вие сте хора от най-старите земи в континта, какво припадате по разни американци и англичани постоянно!

101

Георги

преди 5 години

Абе все едно да обясняваш на маймуни как да работят на компютър

100

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст на човека. Работил съм в Германия със сърби и босненци. Знам как шофират, пълни само убийци са! Бил съм свидетел как карат с 200-250 км/ч и абсолютно рисково. Явно шофьора му е бил същия...

99

Анонимен

преди 5 години

Каква звезда е тоя, къде ще го сравните с група Сигнал или БТР или изпълнителите ни на народни песни? Копираше и изчалгарстваше българската народна музика.

98

Анонимен

преди 5 години

Загина идола на сърбоманите, реват ! Утре ще умре Таркан туркоманите ще реват...Те горките не знаят, че има световна музика и единственото стойностно на балканите е българската народна музика.

97

Аз

преди 5 години

Невероятен глас! Бил е част от веселието ни и от детството! Ще се помни дълго! И все повече си мисля, че след тези, които си отиват никой не идва! Лека му пръст!

96

до 96

преди 5 години

Остави хората от Балканите да си слушат, това, което е било от стотици години и им е в кръвта. Ти сега ходи да гледаш Грамитата, щом толкова те вълнуват.

95

Анонимен

преди 5 години

Що ми се вижда, че са в насрещното!?!?!?

94

МНЕНИЕ

преди 5 години

Този човек имаше уникален глас за балади . Ако Запада разбираше нашия език , биха го направили номер 1 за всички Времена .

93

Анонимен

преди 5 години

И Дражен Петрович така си отиде! Изпълнители много!

92

Георги

преди 5 години

А западна музика се слуша защото я харесват и е всепризната навсякъде по света. Ама като не сте учили езици е нормално да ви е чужда, като не разбирате текстовете. Карайте си на сръбско. Толкова си можете. Те наградите Грами само на сръбски чалгари ги раздават.

91

от мен

преди 5 години

баси-какво нещо е съдбата..да те ударят отзад на магистрала..а иначе поклон пред Шабан,израснал съм с песните му..остава легенда..поклон..