8

Пич

преди 5 години

"Притеснен от международен скандал кметът тръгва по следите на изчезналата каравана. Звъни на полицията и само за 10 минути бусът е открит в автоморга в Каблешково"Да не се изложат пред чужденците:))) Ама ако на някой клет човечец му изчезне автомобила или караваната, едва ли някой е ги намери. Еххх, тази цървулска работа, не вярвам да се оправим в следващаите поне 30-40 години ...

7

Анонимен

преди 5 години

Кмета лично чистел кoчинaтa, а после тръгнал да ангажира полицията да издири каравана за да не станел "международен скандал"? Надявам се не е забравил да носи куфарите на гостите си от Холандия и да им носи кафенце отвреме-навреме... Егати какво мекотело.

6

майко мила...

преди 5 години

А някоя от празните му стъкленици да не би да е отишла за рециклиране? Сакън не! Бързо кмета да звъни на полицията да издири незабавно всичкия му амбалаж да не стане международен скандал!

5

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Аз пък бях разбрал, че Руди е бил заспал в буса, когато са го изтегляли от Холандия и докато изтрезнее се озовал в Бг, първо се притеснил, но като разбрал че пиячката у нас е за без пари и се отказал да се връща.

4

отвратен

преди 5 години

В ТОЗИ ЗЕМЕН РАЙ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ПОЛИТИЦИ ,ПЕНСИОНЕРИ И КРАДЛИВИ *** !!

3

сигурно

преди 5 години

Ами човека на който е караваната гледа да я махне , защото шведите ще я нарежат на място !!

2

Само питам

преди 5 години

А, 25-те кучета на Руди кога ще ги пратят в Холандия?

1

истина е

преди 5 години

Булгаристанеца мисли как да вземе и продаде желязо ,за да си купи ракия и бира !!