46

мнение

преди 5 години

Моето скромно и частно мнение е, че конфликтът е бил на етническа основа. Били са въоръжени, търсели са конфликт. Повече какво да говорим, като всичко е ясно. Представителите на властта нека да лъжат, че не е етнически, но още едно българско семейство се зачерни, както много други.

45

Кюстендил

преди 5 години

От Кюстендил се обрущаме към вас българи които имате възможност,елате тази вечер и ни подкрепете в Кюстендил на протеста който организираме срещупоредното жестокото убийство на българин извършено от.. Не разчитаме на власт и полицияв,защото от сутринна тик в града ни се напълни с джандърмерия и бронирани коли които управляващите изпратиха не да пазят нас българите ,а както винаги да вардят ... и гетото им от нас

44

Йоцо до Йово

преди 5 години

При нас не се влиза доживот НИКОГА и при НИКАКВИ обстоятелства.Освен колония на САЩ сме и колония на Джендермания и там важи закона за най тежкото престъпление, демек ако си изнасилил и убил 30 бабички лежиш само за едно престъпление,ако си признаеш лежиш само половината време,ако работиш само 1/4 ако ти е кеф излизаш в отпуск от затвора да убиваш още бабички.Така било хуманно.За това има т.нар.'регистрации за престъпление' казваш тоя ром ме изнасили и те му пишат една регистрация в досието така

43

Борислав

преди 5 години

Защо не е в затвора,две телесни повреди и е на свобода и убива,кой го е пуснал?!Някой да напише имената на прокурора и съдията,снимките им да видим и да ги заплюем!!Те имат почти толкова вина ,колкото и животното убиец!!

42

Йово

преди 5 години

Интересно ние като колония на САЩ защо не прилагаме американското законодателство. За три престъпления доказани те осъждат на доживотно. Дори ако за тези три престъпления си откраднал 3 кокошки. Ромчето на 19 години с 3 престъпления логиката е ясна, ако беше в САЩ какво щеше да му се случи след третото престъпление.

41

до Кюстендил

преди 5 години

Цяла България е с вас !

40

ГЕРБ + ДПС

преди 5 години

Бойко Борисов е чужд слуга, обслужващ антибългарски интереси.За 10 години Борисов унищожи и прогони над 2 000 000 българи.За 10 години на власт ГЕРБ размножи ромите и им осигури такава безнаказаност, че те започнаха масово да избиват българите.Това вече не се търпи !Борисов да си ходи и да не се кандидатира никога повече за властта, защото ще доведе България до гражданска война или до етнически сблъсък.

39

Анонимен

преди 5 години

100% съм сигурен че са били друсани.Амфети, кристали, няма значение щом са си платили на Бойко.

38

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Борисов, подай си оставката веднага !За 10 години управление на ГЕРБ уж българската партия на Бойко Борисов не само, че не озапти ромите, а напротив - те станаха по-нагли и по-арогантни.Очевидно тази власт е неспособна да осигури на българския етнос и другите нормални етноси живеещи в България нужното спокойствие и сигурност.Оставка, оставка и пак оставка за антибългарите от ГРОБ !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Катуница, Русе, Казанлък, Войводиново, сега Кюстендил. Жертвите са все от българския етнос, престъпниците са все .... Обаче властта упорства, че убийствата НЕ СА на етническа основа. Методичното избиване на българите, когато извършителите са все от един и същ друг етнос, как се нарича? Интегриране ли?

36

Анонимен

преди 5 години

Преди биеха само лекарите и полицаите, а сега стана пълна анархия. Трябва каракачаните пак да се изкажат и да обяснят положението. Ще ги контрацептират ли, ще ги интегрират ли в партийните структури. Казаха им от Европа да ги интегрират в партийните структури. Там има много пари.

35

Анонимен

преди 5 години

"Опълченците ПОПИЛЯХА турската армия с дружното съдействие на руската армия, брачед!"Вземи прочети по-детайлно как точно се е развил боя на Шипка. Никой не оспорва приноса на руснаците. Само че ако не са били опълченците, позицията е падала.

34

шматка

преди 5 години

19 годишен с три присъди.Кога ги лежа кога направи престъпленията.За второто не се ли води вече рецидив.

33

Анонимен

преди 5 години

Много зачестиха тези така наречени битови сблъсъци и скандали завъряващи с трупове.

32

Анонимен

преди 5 години

Виновни за вече всекидневните издевателства, са най - вече, САЩ и ЕС, по точно определени кръгове от там. Те подхранват множество НПО - та, и чрез тях, създават чувство на безнаказаност в някои слоеве. Целта им е, тук да има постоянно огнище на напрежение, и по този начин да ни държат зависими от тях, а ако е нужно, да бъдат предизвикани и по сериозни сблъсъци, включително и въоръжени. Изводът е да сме по далече от САЩ и ЕС, и от техните организации, в противен случай, ще става все по лошо.

31

АНТИ

преди 5 години

До АТАКИСТАтакистче, избори идат !Усещаш ли, накъде отиват нещата ?

30

факт

преди 5 години

До НРББорисов е в Мюнхен,на среща с господарите от САЩ където го хвалят за "доброто управление"

29

От Атина

преди 5 години

Половин милион ромски гласа за ГЕРБ водят ей до това!И по-страшно ще става, тъй като българите отдавна сте изтървали процеса, и вече нито можете да свалите ГЕРБ и ДПС от власт, нито можете да ги накарате да спрат ромските нападения!Всеки сам да се спасява, а умните отдавна сме се спасили с бягство от клоаката...

28

НРБ

преди 5 години

А къде е Боко ??? Ежедневен геноцид на българският народ безработица, ниски заплати и бонус убийства от " римляните" !!! БГ Днес не трийте коментарите !!!

27

Хм

преди 5 години

Защо протестите срещу ***** ия терор не хващат място?Ами защото са локални!Нека се съберат поне няколко хиляди на жълтите павета,да видите как властта ще подскочи като ужилена!А положението вече е неудържимо-или ние или те!