66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (64)Защо говорите глупости? Бате Ви Бойко го създадоха с ДПС! За политиката го "откриха" в правителството на НДСВ и ДПС ! Другарите Доган и Първанов го направиха генерал от нищото. В тройната коалиция Бойко избяга, защото искаха да му орежат привилегиите. А след това със здравата подкрепа на ДПС управлява вече 10 години. И продължава да се оправдава в стил "Кой ми *** в гащите?" Но като отявлени комунисти, гербаджиите сочат "врага". На принципа "Крадецът вика... дръжте крадеца"

65

Топ коментатор

преди 5 години

Интересно е, как полицаите нямат капацитет да допуснат версията, че въпреки изпитият алкохол, сблъсъкът е етнически;))) Поетият алкохоп, не просто освобождава, той разплава страстите на етническа основа. Отколе слушаме приказки от лица в полицията, на високи постове, че всеки скандал в държавата е битов;))) Ама хайде, малко го разнообразете това клише, че неслучайно ви подиграват относно вашият личностен капацитет;)))

64

Гост

преди 5 години

Публикувайте снимката на издирвания. Може пък някой да го види някъде.

63

123

преди 5 години

Честит ви 9 май.

62

Анонимен

преди 5 години

Идват избори, да не обидите някой гласоподавател! Тези, които ще си продадат гласа за 20-30 лв са важни за някои партии.

61

Анонимен

преди 5 години

Българските политици "отгледаха"привилигирована каста от криминални типове с нашите данъци. Те нямат страх от българската правораздавателна система, бият и пребиват лекари, възрастни хора, лъжат и крадат безнаказано! Протестите са "мирни и тихи" за да не припознае някой префинен брюкселски чиновник или добре платен активист от БХК наченки на етнически конфликт!

60

Анонимен

преди 5 години

Не може да говорим за възникнало напрежение в резултат на етнически въпроси, каза Камелия Стефанова. Първата им работа на тия продажници,веднага на секундата е да се опитват винаги да смекчават с подобни глупости! Тая Камелия Отворкова случайно там ли е била че е много сигурна че не било по тази тема! Първата работа на полицията е да отидат да пазят гетата, политиците да смекчават, и да плещят че това били единични случай! НЕ!! НЕ СА ЕДИНИЧНИ СЛУЧАЙ А ЕЖЕДНЕВИЕ!!

59

179

преди 5 години

Що лъжете ,че работите като всички знаем ,че нищо не правите ?

58

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ + ДПСВие 26 години бяхте БСП+ДПС, забрави ли?

57

Що

преди 5 години

ми се струва, че работата с тоягата трябва да започне по и от НС, МВР, съд, прокуратура и да завърши в махалата и нпо-та и.

56

Анонимен

преди 5 години

Утре може да е всеки един от нас.

55

Анонимен

преди 5 години

Алоуууу,властта,докога,БЕ?

54

V

преди 5 години

В България има гражданска война организирана от герб и бсп . Ромите са техен електорат ;) герб си ги обича ;)

53

Край

преди 5 години

С безумието и алчността си политиците водят страната ни към етническа война. И българите ще влезнат в нея неподготвени.

52

Анонимен

преди 5 години

Щом е установен със сигурност като извършител, както каза преди малко по ТV-новините представител на МВР, тогава защо не качат по всички сайтове снимка на този 19-годишен, за да го търсим всички.МВР може да заварди изходите на града и да проверява колите, но издирваният може да излезе от Кюстендил пеша през полето, а не по шосето. И е възможно вече да е в Гърция или в Сърбия, или в Македония.

51

Анонимен

преди 5 години

И да е нямало етническо напрежение, то вече е факт заради това убийство.

50

Анонимен

преди 5 години

До мнениеПрав си. И аз имам наблюдения, че някои от тези наистина търсят конфликти. Наперени, агресивни, намесват се дори в разговорите на частни лица на улицата и им говорят нагло, предизвикателно. Не всички от този етнос са такива, но някои си го търсят. Управляващите нека да се потуткат още малко и после да не се чудят, като го отнесат и те.

49

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в пандиза, нямаше да извърши това убийство.От къде накъде лице, нанесло две телесни повреди, се разхожда на свобода и върши безобразия?

48

Ексра сенс

преди 5 години

Развръзката е ясна: голямо количество алкохол, не бил адекватен, и айде- 3 месеца условно. До... следващия път.

47

до БГ властимащите

преди 5 години

докога ще охранявате престъпниците, прикривате деянията им и стимулирате убииствата на българи...?