9

Анонимен

преди 5 години

Някои хора си къпят два пъти в годината!На Коледа и после на Великден!Тя водата е скъпа бе хора.....какво къпане.....

8

Prok

преди 5 години

Защо прокуратурата не поиска от Градска Мобилност името на лицето , което е отговрно за направата на графиците на шофьорите? После като стане убийство и шофьора Ви каже,че насила са го карали да работи допълнително да не стане така,че от Градска Мобилност никой да не знае, кой точно изготвя графиците.Главният прокурор да изисква още сега!!!

7

Брей!

преди 5 години

Снимка, Архив, Булфото.

6

Графикът

преди 5 години

Ако графикът е в нарушение със закона,ако има допълнително добавени часове в повече и ако има убийство на пътя. В ЗАТВОРЪТ ЩЕ ЛЕЖИ ЧОВЕКЪТК КОЙТО Е ИЗГОТВИЛ ГРАФИКА И ШОФЬОРЪТ.Така,че хубаво си помислете следващия път като добавяте допълнителни часове. Не дай си Боже да се шофьорът да блъсне и убие пешеходец. Ще лежат и двамата - шофьорът и този,който е изготвил графика в Градска Мобилност.Нещо за "неудачниците" ?

5

МВР София

преди 5 години

Скоро ще лежи в затвора шофьора и човекът, който изготвя графиците с допълнителни часове в нарушение спрямо законаАко паркирате в нарушение и блъснат човек на улицата и той умре ще лежи шофьорът блъснал ЧОВЕКА и шофьорът,който е паркирал до 10 метра до престъплението. Независимо,че не е пряк участник в престъплението.Градска мобилност, човекът който изготвя графика си залага "свободата". Има ли престъпление на улицата и ако шофьора е с допълнителни часове в нарушение със закона ще лежат в за

4

МВР София

преди 5 години

Може да са неудачници,но закона не се спазва от изпитващия листата в Градска Мобилност, тоест този,който нарушава закона е виновен дори за евентуално убийство на пътя.Ако на местопрестъплението е убит пешеходец ще лежи и шофьора на паркирания автомобил в нарушение до 10 метра до жертвата. Макар,че шофьорът не е блъснал никого и не е пряк участник в убийство на пътя. Той ще лежи в затвора,защото е спрял неправилно и колата му е в близост до жертвата.ТОЧНО ЗАТОВА ЧОВЕКА КОЙТО ИЗГОТВЯ ТРАФИКА И

3

до 1

преди 5 години

това само ли го измисли?

2

Анонимен

преди 5 години

Turistite kak sa?

1

Анонимен

преди 5 години

Всеки,който направи катастрофа и работи с извънредно работно време извън допустимите норми не може да бъде съден. Наказанието е срещу шефът на градска мобилност или служителя изготвил графика с извънредни и допълнителни часове.