10

Анонимен

преди 5 години

Интересно какво ще стане 2021г, когато пуснат скоростен влак да Бургас - средна скорост 160 км ? те затуй праят магистрали, че лесно се отчислява комисионна (е на своге двайсетина души дадох а фира, ама няма значение, всичко е преасфалтирано и покрито. Освен това шофоьра е виновен). *** тия цистерни, ако бяха гръмнали насред Пловдив...Иначе цяла европа инвестира в жп транспорт,*** ние си харесваме да си караме по магистралите

9

Гост

преди 5 години

Железния път точно на гарата е в окаяно състояние! Рехабилитацията на пътя е след гарата посока София. Относно локомотивите Сименс са много по нови и поддържани от колкото Шкодите на БДЖ. Просто късмет, че не е делейрирал влак на БДЖ-товарни превози, а на Булмаркет! И стига сте писали разни глупости кой разбира и кой не!

8

АнонимеН

преди 5 години

ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА ПЪТУВАМ С ВЛАК!ЧАКАМ СИ НА ГАРАТА ПРЕМИНАВАТ ЦИСТЕРНИТЕ НА БУЛМАРКЕТ ПРЕЗ НЕЯ И В СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ ГЛЕДАМ ОТГОРЕ КАК ОТ ТЯЛОТО МИ Е ОСТАНАЛО САМО ЕДНО ОВЪГЛЕНО КУБЧЕ И ВЕЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ДУШАТА И ДА ИСКА!

7

Верно

преди 5 години

До ДртПрчВъпрос на време е БУЛМАРКЕТ да изпепели цял град!Един път стомната за вода,втори път...и на третия-БУМ!Впрочем съдът се постара доволно-фирмата е чиста като детска сълза!

6

Анонимен

преди 5 години

На "Булмаркет" всичко им е наред, защото си плащат на гербавите и могат да опожаряват и убиват невинни българи когато и където поискат гарантирано от Боко. Вижте какво стана в Хитрино!А в Пловдив само късмета помогна да не бъдат изгорени живи стотици хора в съседните блокове като се има в предвид до какво можеше да доведе експлозията на вагоните пълни със стотици тонове пропан Бутан! Но виновна ще бъде стрелката, гарантирано от гербавите.

5

ДртПрч

преди 5 години

Всички локомотиви може да са изправни, но все цистерните на Булмаркет се обръщат по гарите.

4

Анонимен

преди 5 години

Булмаркет си правят милионите имат чадъра от ГЕРБ и само невинни хора умират ,а на тях никой нищо не може да им каже защото сме в България държавата на мутрите герб .След всяка случка е куче влачи рейс ,диря няма.

3

АнонимеН

преди 5 години

ЧЕРВЕНО ЧЕРНИЯ ЛОКОМОТИВ КАТАФАЛКА С ИМЕ БУЛМАРКЕТ НОСИ ДУХА НА КРИСТИН И ПАК Е ЖАДНО ЗА КРЪВ И СМЪРТ!ЗА ГООГЛЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ЛОКОМОТИВА ТЪРСЕНЕ: ЛОКОМОТИВ ДЕРАЙЛИРА ПЛОВДИВ

2

Анонимен

преди 5 години

Само един ден ми трябва и ще им намеря хиляди неизправности. 40 години съм работил в подръжката на Локомотиви и Вагони. Със затворени очи мога да им покажа всички неизправности. Не само по локомотивите и вагоните но и по железният път. Едвали сега има поне един който да разбира от локомотиви вагони и железен път всички сме пенсионери а колкото са останали в подръжката нищо не разбират. Гледат като телета в железница и катастрофите ще стават все повече.

1

Анонимен

преди 5 години

Инцидент след инцидент, но всичко им е изправно. Накрая го отнасят машинистите.Да освободят машинистите от инцидента в Хитрино!А какво стана с тях? Какви присъди им издадоха?