9

Софиянец

преди 5 години

Този главен архитект от Плевен по-добре да прави нещо за решаване на проблема с паркирането в София! Но не да чертае сини и зелени зони, а да строи многоетажни паркинги в центъра и във всеки квартал!!! Или... да си ходи в Плевен!

8

Дедо

преди 5 години

"Премахването на незаконната реклама е приоритет" - това ли ти е НАЙ-ВАЖНОТО,***,кмете?Не ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО,КАЛНАЛИЗАЦИЯ,ДЕТСКИ ГРАДИНИ и ЯСЛИ,а рекламата???Пак си я изберете тая картофена даскалка!И що не проверите КАК МЪЖЪТ Й ВДИГНА 2(ДВЕ!) БОЛНИЦИ ЗА 2(ДВЕ!) години?И как я имат тая цяла кооперация в "Манастирски Ливади",дето всичките апартаменти ги дават под наем?!Нали сте журналисти-РАЗСЛЕДВАЙТЕ!

7

Аз

преди 5 години

Строежа в градинка не е проблем, но билбордите са най-голямото зло?

6

Waffen SS

преди 5 години

Ама как се строи един незаконен билборд,като конструкцията заедно с фундамента тежи няколко тона.Това да не е лист хартия формат А4.Не коментирам трасето за подаването на електрическо захранва до билборда.Просто някой тихичко си е затворил очички срещу скромна сума от няколко хиляди лева /на "парче"/,а след това прави физиономия на искренно изненадан с репликата "Ама как е станало това ,ще разследваме "случая/сигнала/.Тази реплика има и друга по-цинична версия .

5

Сп??нс до един

преди 5 години

Ами може и да си прав, из Испания нямам спомен да ги има, в Австрия по входовете на магистралата има билбордове от рода "кола +телефон=катафалка" , подобни на тези във ФРГ, като минеш Унгария, Србия и забелязваш промяната.

4

Човек

преди 5 години

Преди време адвокат Марин Марковски заяви по bТВ, че от 1974 година има забрана за поставяне на билбордове, съгласувана с тогавашният Съвет на Европа.Ноооо...ние и сега сме си балканци,нищо, че се имаме за европейци.

3

Анонимен

преди 5 години

Самоковската пионка громи всичко незаконно и въвежда ред и законност ден и нощ.

2

Анонимен

преди 5 години

А кога ще махнат LED екраните от задното стъкло на автобусите? Нощно време това заслепява ужасно. Трябва ли да има катастрофа с жертви за да ги махнат?

1

..

преди 5 години

Просто не са платили на когото трябва.Останалите билбордове не са по-законни....