15

Анонимен

преди 5 години

Аз тоя Март, ще си направя мега лудата матеничка - На златен ланец, с поставка за телефона и ще има безжично зарядно ... Йеее!

14

Парички

преди 5 години

НОвата система е така ... сакън да не изкара човек парички.Паричките, трябва да са на държавата, не на хората. Не може да има парички хората. Защото паричките са свобода! Заото с паричките се постигат нещата.Паричи, парички ...

13

Анонимен

преди 5 години

Идва края на мартенската мафия. Тези жестоки бандити са свършени, стига кражби от държавния тротуар

12

Професор Тюхчеф

преди 5 години

От няколко години отказвам да взимам мартеници от близки и познати, всеки накупил по една торба и ходи и те кичи като на погребение, колегата го каза, седнете с вашите деца, па ги научете на нещо. После - китайците ни били завзели, ами като сме некадърни два конеца да вържем.

11

Saki

преди 5 години

От НАП са наели Валери Патреота да шамаросва бабите дилъри на мартеници.

10

Анонимен

преди 5 години

Тия са, като момчетата на Митьо очите, дебнат за всяка изкарана стотинка да вземат полагащото им се.

9

тцтц

преди 5 години

"куче влачи рейс" Володя Стоянов е пророк гений ! .......идея заглавие на вестникарска статия - Продавачи на мартеници ощетяват държавата, на път са да я фалират.

8

А така

преди 5 години

Тези бабички, дето цяла година са правили мартеници вкъщи и сега са платили за 2 квадрата на тротоара, а се разполагат на 2 квадрата и половина, са най-големия проблем на държавния фиск, гонка до дупка с целия ресурс на НАП и МВР.Това 4 милиарда КТБ, офшорки, източване на ДДС и еврофондове, 3 телефонни измами на ден, барони с 90% инвалидност и 3 мерцедеса няма кой да ги проверява откъде им е имуществото и колко точат от държавата.

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Само ГЕРБ!

6

просто...

преди 5 години

купувачите са в дъното на тоз велик проблем на инспекторат,минспекторат и каквито са там.. Мартеница се ПРАВИ от: 1) два конеца, 2) два конеца и малка играчка- да радва децата, като са малки, 3) класиката Пижо/Пенда-в малките класове се учи как става 4) с фантазия....и т.н. За това,че повечето ги мързи или отбиват номера, като купят китайска са си виновни съвременните българи. Жена ми е така-предпочита да купи, защото я мързи да навие 2 конеца!

5

Плаче ми се

преди 5 години

До мартениците и лука опряхме.

4

Анонимен

преди 5 години

А как върви лова на откраднатите милиарди????

3

Анонимен

преди 5 години

Поредното грабене от гробарите....

2

Анонимен

преди 5 години

Баба Марта бързала,всички *** вързала...

1

Фашистки-внук....

преди 5 години

Тенекия, из- мястото,...И, без- касов- бон,..Желаете, двойно,...Да- ми, забиете,.Вие, от, ЦСКА...