36

Кирил и Методий

преди 5 години

и Фердинанд и Борис вкараха държавата в национални катастрофи. Сега да кажат нашите д*****йници, кога Разград, Кърджали, Шумен и т.н. ще имат на административните си сгради алтернативните имена на турски? Или за кучета и котки може, а за прасета и кози - не може?!...

35

Квазимодо

преди 5 години

До ДоСамо да питам, тъй като е ясна политиката на Сърбия за унищожаването на българските традиции в Македония, не мислиш ли че точно Балканската федерация е била решение на много въпроси породени от закъснялото освобождаване на България. Защо закъсняло? Ами защото при предната РТ война е имало разпратено писмо до гръцките владици на Българските градове да обявят независимост. Те са си питали онази работа. За това не е виновна Сърбия, а Гърция. И виж как днес отново ни сервират Вартоломей.

34

Поми яр руски

преди 5 години

До Анонимен 28Ако те докопам, ще се отречеш от написаното, преди да са пропели първи петли! Фердо и един долен бисексуален тип, негодник, грандоман, подлец и е взел грешната страна, което е коствало на народа ни стотици хиляди убити, загубени територии и ужасни репарации и унижения! Даже синът му, Борис III, не е искал да го види и му е забранил да се връща в България!

33

Анонимен

преди 5 години

ФЕРДО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И ИЗЧЕЗНА С ВЛАК ПЪЛЕН С ЦЕННОСТИ, ТЕГЛЕН ОТ ДВА СЪВЪРШЕНО НОВИ ЛОКОМОТИВИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА СЕ ВЪРНАЛИ В БЪЛГАРИЯ.

32

Анонимен

преди 5 години

Dobra novina za Bulgaristan.

31

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са в бяс от успехите на Борисов!

30

Гостилничаря до 32

преди 5 години

Додо, в България командват, в случай, че не си забелязал, същите (юдеи, кръвопийци, както искаш ги наречи), които управляваха и тогава. Единствената разлика е в привидната окраска на козината, симулитаща разлика в управленските идеи. На практика всички са наследници на гореспоменатия Г.Д., действията им са съвременен прочит на тогавашната действителност.

29

Анонимен

преди 5 години

Върви нов Възродителен процес. Македония вече е Северна Македония, Цариброд си е Цариброд.

28

козметика

преди 5 години

Ало медийните драскачи когато на табелата която така угоднически ни показвате напишат Република България община Цариброд тогава изпадайте в телешки възторг сега е просто безсмислено .

27

Анонимен

преди 5 години

Или как БГ дипломацията се напъна и направи от нормален град Шизиград!

26

Додо

преди 5 години

Живо ме интересува, кога ще се преименува , но напълно, а не наполовина (както Цариброд) и Българския Димитровград!? Докога името на този долен алкохолик, отцепродавец, кръволок и слуга на юдеоционисткия болшевишки комунизъм Георги Д. ще бъде увековечавано с географски обекти на негово име?! Или, може би в България още командват юдеите?

25

Додо

преди 5 години

В моментния си ентусиазъм, прочитайки заглавието на тази публикация, човек може да реши, че едва ли не Сърбия е върнала заграбените от Отечеството ни Западни Покрайнини! Когато прочетем публикацията в детайли обаче... се оказва малко като в ония виц - не било компютри, а компоти, и нямало да ги продаваме, а да ги купуваме! Щели, видите ли, да разрешат да се постави И табелка Цариброд, паралелно с официалното име - на юдейския сатрап Димитров. Явно Бойко е спазарил страхотна сделка!

24

Анонимен

преди 5 години

До 29Фердинанд е бил абсолютен мо шеник, добре осребри хвърлянето на войската на страната на две залязващи империи +Германия. Даже си осигури пожизнена пенсия от германците, а бедния бг войник, отиде да мре за без пари.! Така ли трябва да постъпва истинския монарх? Цяло чудо е, че не обесиха Фердинад. Ако пък не беше революцията в Русия,ПСВ щеше да завърши с огромно фиаско за царя и държавата, и почти сигурно е, че щяхме да станем част от Руската империя.

23

Анонимен

преди 5 години

Ами загубихме войната, в която Фердо ни включи на грешната страна.Кой е тоя Фердо бе, поми яр руски? На този цар са се клели българските генерали и стотиците хиляди войска, ***! Коя е грешната страна? Тая, която е срещу *** ли? Никой не може да знае предварително кой ще спечели една война.

22

Анонимен

преди 5 години

А ние ревем за доходи и за справедлива съдебна система!Човекът твори история!Ха ха ха ха ха ха ха...Циркус!

21

Не ни интересува

преди 5 години

Изобщо не ни интересува името на тоя град.Има дървена атмосфера и може да пукнеш от скука.Виж Пирот е друга манджа,има дух и човек може да види това онова.

20

Анонимен

преди 5 години

Замаян съм от тиквените успехи!

19

До Анонимен 20

преди 5 години

"Като как Фердинанд е виновен за Цариброд и Босилеград?".....Не е прав Иво Христов - повече от 80% сте! Даже не си чувал за Ньойския договор! "Като как" се стигна до него? Ами загубихме войната, в която Фердо ни включи на грешната страна. И освен тези земи Кралството на сърбите, хърватите и словенците ни взе и села в Кулско и Струмица, а гърците - Беломорска Тракия!

18

45

преди 5 години

"Ако не се бяха скарали Тито и Сталин България щеше да изчезне от картата и да е част от Югославия!!"Може би за българите периода 1950 - 1990 ще се да бъде малко по-добър ако това се беше случило...

17

Анонимен

преди 5 години

"...отново ще наричаме това прекрасно място Цариброд".....Чудото голямо, ще се пукна от гордост! Видяхме жив цар, колко струва, как краде, как съди страната си. Имаме си Царевец, Царичина, Цар Петрово, Царево... Б.Б. трябва да се съсредоточи върху Костинброд, избори идват!И колкото и да се напъва, няма да смени името на българския Димитровград!