51

Наивен читател

преди 5 години

Нашите *** от мухата слон правят.Митю одил да се лекува ,а те пишат,че пирувал в луксозен хотел с ***.Не е вярно.Арестуваха го в турска клиника в момент на кръвопреливане.Бенчо Бенчев го арестуваха докато даряваше кръв на Митю.А девойките не са компаньонки,а високо квалифицирани мед.сестри.

50

tarsa4 na sakrovisht

преди 5 години

stranata na absyrdite -vseki den ni servira neshto novo - nai golemia narko dilar i mytra - podsadim -xodi da se lekyva v tyrcia - a zashto ne go pratite v balgarad do cvetan vasilev da si pravat kompania za sytreshnoto kafe - ne sa mnogo razli4ni

49

Цветан Цветанката

преди 5 години

Това може да стане само в държавата на Бойко. Явно готви Митьо за премиер-отговаря на всички критерии на герб.

48

Анонимен

преди 5 години

Забележете анцунга - Найк е! Бургаските батки не прощават измяната на АДИДАС! Митьо тоя път я загази яко... Не само няма да го пуснат да излезе, ами ако излезе сигурно ще го бият някъде...

47

Дека са коментарите

преди 5 години

21 коментара липсват. Вие с нас ли сте или против нас?

46

Анонимен

преди 5 години

Президента нещо се умълча. По едно време се опитваше да ни заблуди че се бори с престъпността и корупцията.

45

Анонимен

преди 5 години

Пазете и косъм да не падне от главите на най новите герой от новата история на БГ. А те са.З.Баретата,М.Очите,Перата,Д.Пръча,Дъмбела и т.н.Да не ги изброявам всички, че няма да ми стигнат пет часа.

44

отврът

преди 5 години

ТЕЛК е в дъното на социалистическата престъпност в България.Като е болен, защо не си резервира стая на собствено име, а ползва услугите на ятаци?

43

Анонимен

преди 5 години

"Очите"още не стъпил на българска земя,вече започна с номерата и лъжите.Подкрепени с "документи",подготвени от неговите хора.А Ботьо Ботев неуморно се труди из медиите,за да насочи следствието в погрешна посока и да изкара Митьо Очите,че е "ътрудник на чужди канали",а не на БСП/ДС.

42

Анонимен

преди 5 години

Ами като е толкова болен, съдията да го прати за 10-15 години на санаториум. Ако не в Централния, може в бургаския, може и в пазарджишкия. И адвоката заедно с него.

41

Анонимен

преди 5 години

20-30години ,бой,рекети ,наркотици,сводничество ,проституция.Не му е било лесно.Да се пенсионира с първа категория труд.

40

Анонимен

преди 5 години

Тук нямам коментар.Без думи.

39

Анонимен

преди 5 години

Бог ще го накаже!От правосъдието българско не очаквайте да излезе нещо справедливо!

38

До 43

преди 5 години

Вашето дете заслужил другар ли е?! Ако не, защо ни занимавате с него. Деца бол, а очите колко са? Я по сериозно!

37

Рашко

преди 5 години

След стрелбата преди година, Очите е с увредена простата. Всички знаем, че в Турция правят най-добрия масаж на простата. Затова е бил там, за масаж на простата. Същия калява много и при плодължителен престой в затвора. Умен е Митьо, подготвен е за живота.

36

Анонимен

преди 5 години

На нашето дете над една година се разправям, че е неправилно занижен процента на ТЕЛК на 60%, хем съм доктор, а на Митето - 96%. Мъжът ми коментира, че страхът и алчността, по отделно и особено в комбинация, ще да имат нещо общо

35

Всъщност

преди 5 години

Хубавото в случая е, че като оставим адвокатските игри настрана, този "човек" наистина до края на живота си ще пикае по алтернативен начин. И по-зле ще става. Но няма как да го съжаляваме, защото той много народ е осакатил и почернил. Да се влачи по съдилищата пък каквото му е отредено. Дано вече е разбрал, че не всичко е въпрос на пари.

34

НЕСЕБЪР

преди 5 години

Димитър Желязков - президент!

33

Калашников

преди 5 години

Най -големите престъпници повече от четвърт век си имат своя държава със свои институции,а този е дребна риба,ктято може да бъде сравнена с нещо като кустур,имала неблагоразумието да плува сред свирепи хищници - например,като акули с вратовръзки.А този цирк,който ни разиграват с кустура има за цел отвличане на вниманието на тези,които много скоро могат да оставят площада пред "Коня "без павета.

32

Ни

преди 5 години

И аз искам като ходя да се лекувам да ме придружава бивш депутат...